Trabzon'da sessiz gece! (Trabzonspor 0-0 Başakşehir MAÇ SONUCU ÖZET)

Süper Lig'in 19. haftasında lider Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Trabzonspor, 46 puanla liderliğini sürdürdü. İşte haberin detayları ve Trabzonspor - Başakşehir maçının dakika dakika özeti...

Giriş Tarihi 25 Aralık 2021, 17:31 Güncelleme 25 Aralık 2021, 21:11
Trabzon’da sessiz gece! Trabzonspor 0-0 Başakşehir MAÇ SONUCU ÖZET

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ilk yarının son hafta maçında lider Trabzonspor, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşmadan kazanan çıkmazken maç 0-0 berabere bitti.

Bordo-mavililerin, ilk yarıda Dorukhan Toköz ve Cornelius ile girdiği pozisyonlarda 2 topu direkten döndü. Emre Belözoğlu yönetiminde 11 maça çıkan Medipol Başakşehir, yenilmezlik serisine devam etti.



Bu sonuçla Trabzonspor, 46 puanla liderliğini sürdürdü. Yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran Medipol Başakşehir ise puanını 33 yaptı.

Ligin ikinci yarısının ilk maçında bordo-mavili takım sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

Başakşehir ise deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

TRİBÜNLER DOLDU
Trabzonspor taraftarı, Medipol Başakşehir karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, Medical Park Stadı'nda tribünlerin tamamını doldururken bu sezon iç sahada en fazla seyircinin izlediği karşılaşma oldu.



TRABZONSPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇINA DAİR TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İLK YARIDAN DAKİKALAR
20. dakikada kaleci Muhammed Şengezer'in hatalı pasında Abdülkadir Ömür, topu Dorukhan Toköz'ün önüne bıraktı. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinden şutunda üst direğe çarpan top auta gitti.

31. dakikada Hamsik'in şık pasında bir anda kaleci Muhammed Şengezer ile karşı karşıya kalan Cornelius'un aşırtma şutunda üst direğe çarpan top dışarı çıktı.

35. dakikada Visca'nın kullandığı serbest vuruşta, kaleci Uğurcan Çakır, sert ve düzgün şekilde sağ tarafına gelen topu çeldi.

45. dakikada Abdülkadir Ömür'ün uzak mesafeden şutunda top, kaleci Muhammed Şengezer'de kaldı

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.



İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Denswil, Trondsen, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Cornelius

BAŞAKŞEHİR: Muhammed, Caicara, Duarte, Youssouf, Hasan Ali, Mahmut, Aleksic, Berkay, Visca, Gulbrandsen, Okaka