Formula 1'de yarışan Ferrari takımı pilotu Charles Leclerc yeni tip koronavirüse yakalandı

Formula 1'de yarışan Ferrari takımını pilotu Charles Leclerc yeni tip koronavirüse yakalandı. Twitter hesabından paylaşım yapan Ferrari takımı, "Charles Leclerc'in Kovid-19 testi pozitif çıktı. FIA ve takım protokolleri uyarınca Charles'a Abu Dabi'den dönüşünde Kovid-19 testi yapıldı. Şu anda kendisini iyi hissediyor, hafif semptomları var ve evde kendisini tecrit altına alacak." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2021, 03:59 Güncelleme 17 Aralık 2021, 03:59
Formula 1’de yarışan Ferrari takımı pilotu Charles Leclerc yeni tip koronavirüse yakalandı

İÇİNDEKİLER

Formula 1'de mücadele eden Ferrari takımı, Monakolu pilotu Charles Leclerc'in yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını duyurdu.



İtalyan Ferrari takımı, Twitter'deki resmi hesabından yaptığı paylaşımda, "Charles Leclerc'in Kovid-19 testi pozitif çıktı. FIA ve takım protokolleri uyarınca Charles'a Abu Dabi'den dönüşünde Kovid-19 testi yapıldı. Şu anda kendisini iyi hissediyor, hafif semptomları var ve evde kendisini tecrit altına alacak." ifadeleri kullanıldı.



İtalyan basınında yer alan haberlerde de Leclerc'in daha önce çift doz Kovid-19 aşısı olduğu ve ocak ayında yine Kovid-19 geçirdiği hatırlatıldı.



GENEL SEZONU 7. SIRADA TAMAMLAMIŞTI
Ferrari'nin Monakolu pilotu, 10-12 Aralık'ta Abu Dabi'de koşulan 2021 sezonunun son yarışında mücadele etmişti.



Leclerc, yarışı 10. sırada, genel sezonu ise 159 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN