Sivas maçında sakatlanan Muslera sezonu kapatabilir! Fernando Muslera'nın yerine İrfan Can Eğribayat geliyor

Sivas maçında sakatlanan Uruguaylı kalecinin sağ diz iç yan bağlarında yırtık tespit edildi. Yönetim sezonu kapatma riski bulunan Uruguaylı kalecinin yerine alternatif arayışlarına start verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2021 Güncelleme 15 Aralık 2021, 07:02
Sivas maçında sakatlanan Muslera sezonu kapatabilir! Fernando Muslera’nın yerine İrfan Can Eğribayat geliyor

İÇİNDEKİLER

Sivasspor deplasmanında şok bir yenilgi alan Galatasaray'a bir kötü haber de Fernando Muslera'dan geldi.

Yenilgiyi getiren gol öncesi takım arkadaşı Luyindama ile çarpışan ve sahayı sedye ile terkeden Uruguaylı kalecinin sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık ve ön çapraz bağında esneme tespit edildi.

NORMALDE 3 AY SÜRER AMA...
Muslera'nın
normal şartlarda 3 ay içinde sahalara dönebileceği ancak ameliyata karar verilmesi durumunda sezonu kapatabileceği öğrenildi.

Bu şok gelişme sonrası Galatasaray'ın devre arası transfer planlaması da adeta alt üst oldu. Galatasaray yönetimi hemen alternatif kaleci arayışlarına start verdi. Alınan bilgilere göre sezon başında da gündeme gelen İrfan Can Eğribayat için Göztepe kulübü ile yeniden masaya oturulacak.

TERİM "TRANSFER" DEDİ!
Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda bulunan yedek kaleciler Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'ye kesinlikle güvenmediği ve mutlaka transfer istediği öğrenildi. Eğer yerli kaleci takviyesi yapılamazsa, bu kez Fernando Muslera'nın sözleşmesinin dondurulup yabancı bir ismin alınması gündeme gelecek.

OKAN KOCUK İÇİN MADDE YOK
Muslera'nın şok sakatlığı sonrası, sezon başında Giresun'a kiralanan Okan Kocuk'un Galatasaray'a geri döneceği iddiası konuşulmaya başlandı. Alınan bilgilere göre tecrübeli kalecinin sözleşmesinde, "Geri çağrılabilir" maddesi bulunmuyor. Okan'ın Galatasaray'a dönmesi için Giresun'un onayı gerekiyor.

UĞURCAN ALKIŞ TOPLADI
Trabzonspor ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır meslektaşı Muslera için gelmiş olsun mesajı yayınladı. Genç eldiven bu davranışı ile büyük alkış aldı. İsmi Galatasaray ile anılan Göztepeli İrfan Can Eğribayat da sosyal medyadan, "Geçmiş olsun abim" ifadesini kullandı.