Beşiktaş’ta yeni hoca için geri sayım sürüyor! Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'i istiyor

Beşiktaş'ta yönetimde, “Pinheiro gelsin” görüşü ağırlık kazanırken, Başkan Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş’le yeniden çalışma fikrine daha sıcak bakıyor. Kesin karar, takım etkilenmesin diye Fenerbahçe derbisinden sonra açıklanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2021 Güncelleme 15 Aralık 2021, 07:02
Beşiktaş’ta yeni hoca için geri sayım sürüyor! Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş’i istiyor

İÇİNDEKİLER

Sergen Yalçın'la yollarını ayıran Beşiktaş bir yandan Fenerbahçe maçına hazırlanırken, bir yandan da teknik adam arayışlarını sürdürüyor...

TECRÜBESİZ GÖRÜYOR
Önceki gün yapılan yönetim toplantısında, U19 takımının hocası Önder Karaveli ile kritik derbiye çıkma kararı alan Siyah-Beyazlılar yeni teknik adam konusunda acele etmiyor.

Yönetim içinde birçok ismin, genel müdür Ceyhun Kazancı'nın her konuda anlaşma sağladığı Bruno Pinheiro'yu takımın başında görmek istediği öğrenildi.

Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Portekizli hocayı tecrübesiz bulduğu ve Şenol Güneş'e çok daha sıcak baktığı belirlendi. Çebi'nin hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuduğu, kısa süre içinde kesin kararını vereceği gelen bilgiler arasında.

İKİSİNDEN SEÇİLECEK


Şu anda Şenol Güneş ve Bruno Pinheiro dışında bir ismin sıcak gündemde yer almadığı, Başkan Çebi'nin iki isimden birisini seçeceği ifade ediliyor.

Ancak yeni teknik direktör belirlense bile takımın olumsuz etkilenmemesi adına resmi açıklama Fenerbahçe maçından sonra yapılacak.