Ligdeki kötü gidiş Galatasaray'da gerginlik yarattı! Fatih Terim Burak Elmas karşı karşıya geldi

Burak Elmas’ın Malatya maçındaki penaltı tartışmaları için, “Futbol mu oynadık ki itiraz edelim” diyerek Fatih Terim’e mesaj yollaması krizin fitilini ateşledi. Eleştirilerden rahatsız olan Terim de yakın çevresine dert yandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2021 Güncelleme 07 Aralık 2021, 07:01
Ligdeki kötü gidiş Galatasaray’da gerginlik yarattı! Fatih Terim Burak Elmas karşı karşıya geldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da büyük kavga kapıda…



Sarı-Kırmızılılar son olarak Altay ile evinde berabere kalarak lider Trabzonspor'un tam 16 puan gerisinde kaldı. Oynanan futbol ve alınan sonuçlardan rahatsız olan Burak Elmas ise Fatih Terim arasında gerilimin an meselesi olduğu öğrenildi.



Elmas'ın yakın çevresine takımın aldığı sonuçlarla ilgili eleştirilerde bulunduğu ve eleştirilerin Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in kulağına gittiği belirtildi.



DAHA ÖNCE DE SIKINTI YAŞANDI
Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da sonuçların kötü gitmeye devam etmesi durumunda yönetim ile sert tartışmalar yaşanabilir. Bilindiği gibi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim daha önceki sezonlarda başkanlarla tartışmalar yaşamıştı…



CEVABI FATİH TERİM'E MESAJ!
Geçtiğimiz hafta gazetecilerle bir araya gelen Burak Elmas'a 'Yeni Malatya maçındaki penaltı pozisyonuna neden itiraz etmediniz?' sorusu soruldu. Başkan ise, "Biz ne oynadık ki itiraz edelim!' yanıtını vermişti. Bu cevap, Terim'e mesaj olarak yorumlandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN