Fenerbahçe Rize galibiyetinden sonra hayata döndü

Sarı-Lacivertliler 13. dakikada Berisha ile 1-0’ ı yakaladı. 62’de oyuna giren Serdar Dursun hat-trick yaparak skoru 4-0’a taşıdı. Topun ağzında olan Pereira bu galibiyetle az da olsa kredi kazandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2021 Güncelleme 06 Aralık 2021, 07:02
Fenerbahçe Rize galibiyetinden sonra hayata döndü

İÇİNDEKİLER

Fener'e hayat öpücüğü... Büyük bir kriz yaşayan Sarı-Lacivertliler, Çaykur Rizespor'u Kadıköy'de 4-0 yenerek derin bir nefes aldı. 5. dakikada Umar'ın şutunu kale ağzından Szalai çıkardı. 13. dakikada Rossi ortaladı, Berisha uçarak güzel bir kafa vuruşu yaptı: 1-0.


ROSSİ ÖNEMLİ FIRSATLARI TEPTİ
34. dakikada Crespo'nun ara pasında çaprazdan ceza sahasına giren Rossi'nin şutunu Gökhan kornere çeldi. 60. dakikada Rossi bu kez yakın mesafeden çerçeveyi bulamadı.


SERDAR YAKIN MESAFEDEN ATTI
70. dakikada Serdar Dursun sahneye çıktı ve yakın mesafeden golü atarak skor 2-0 oldu. 77. dakikada Rossi'nin sağ çaprazdan şutu yan direğe çarparak dışarıya çıktı.


UZAKTAN MÜKEMMEL VURDU
2 dakika sonra Serdar Dursun çok güzel bir golle farkı 3'e çıkardı: 3-0. 90. dakikada Serdar Dursun hat-trick yaptı ve skoru belirledi: 4-0.


TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Üst üste alınan kötü skorlar taraftarları da olumsuz etkileri. Çaykur Rizespor maçında Ülker Stadı'nın tribünlerinde yer alan büyük boşluklar dikkatleri çekti.


CRESPO ALKIŞ ALDI
Son haftaların başarılı ismi Miguel Crespo dün de takımın iyilerindendi. İlk 11'de sahaya çıkan Portekizli futbolcu 63. dakikada yerini Sosa'ya bıraktı.


ROSSİ ASİSTLERİNE DÜN DE DEVAM ETTİ
4 haftalık aradan sonra yeniden ilk 11'de yer bulan Diego Rossi gecenin başarılı isimlerinden biri oldu. Uruguaylı yıldız, Mergim Berisha'nın skoru 1-0'a getiren golünde çok güzel bir orta yaparak bu sezon 5. asistine imzasını attı.


SZALAİ'DEN SÜPER YANIT!
Pereira'nın 3 maçtır yedek bıraktığı Macar yıldız dün 11'e müthiş döndü. Bir golü çizgiden çıkaran Szalai Serdar'a 2 asist birden yaparak büyük alkış topladı.


Teknik direktör Vitor Pereira'nın takımın kilit isimlerinden Attila Szalai'yi son 3 maçta yedek bırakması büyük eleştiri almıştı. Portekizli hocanın dün 11'e görev verdiği Szalai gecenin yıldızlarından biri oldu. İlk yarıda mutlak bir golü önleyen Macar futbolcu 2. yarı ise Serdar Dursun'a iki harika asist yaparak alkış topladı. Szalai, "Hocamızın stoperlerden istediği şey takıma ofansif olarak katkı sağlamamızdı. Ben de bunu yaptım" dedi.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN