Önce Farioli sonra Bertolacci! Rize maçının ardından ilk adım atılacak

Rize maçının ardından Fener yönetimi yeni hoca için ilk adımı atacak. Farioli için Karagümrük yönetimi ile masaya oturacak. Merkez orta saha Andrea Bertolacci’nin transferine de son noktanın konulması hedefleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2021 Güncelleme 04 Aralık 2021, 07:00
Önce Farioli sonra Bertolacci! Rize maçının ardından ilk adım atılacak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de teknik direktör meselesi tümü hızıyla devam ediyor. Üstü üste alınan kötü sonuçlar, birtakım tercihleri ve oyuncularla olan ilişkileri nedeniyle Portekizli teknik adam Pereiara'ya olan güven dibe vururken yolun sonuna gelindiği de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.



Gidişattan memnun olmayan Fenerbahçe yönetimi yarın Kadıköy'de oynanacak Çaykur Rize maçında alınacak olumsuz bir sonucun ardından düğmeye basmaya hazırlanıyor. Bazı iddialara göre ise Rize maçında sonuç ne olusa olsun düğmeye basılacak.



Gelen bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi pazartesi günü ilk iş olarak Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik direktörü Franscesco Farioli için Karagümrük yönetimi ile masaya oturacak. Farioli'nin de F.Bahçe'de görev yapmaya istekli olduğu da gelen haberler arasında. Fenerbahçe'nin girişimi Farioli ile de sınırlı kalmayacak. Karagümrük'te başarılı bir grafik çizen İtalyan merkez orta saha Bertolacci'nin transferi de masaya yatırılacak.



KOÇ LİGİ BİLEN HOCA İSTİYOR
Ligi bilen bir teknik adam ist-e yen Başkan Ali Koç, Farioli dışında Bilic, Ömer Erdoğan ve Okan Buruk isimlerini de listeye aldı.



Pereira ile yolları ayırma aşamasına gelen Başkan Ali Koç'un mutlaka ligi bilen bir teknik adam istediği ve bu yüzden Farioli isminin ön plana çıktığı öğrenildi. Bu nedenle Farioli dışında yabancı teknik adam olarak Slaven Bilic'in ismi de kulislerde konuşuluyor.



Yerli adayların ise şu anda Hatayspor'un başında olan Ömer Erdoğan ile Başakşehir'le şampiyonluk yaşayan Okan Buruk olduğu da ifade ediliyor. Ancak yine de ilk aday şu anda Karagümrük'ün başında olan İtalyan hoca Francesco Farioli.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN