Fenerbahçe'de yöneticiler futbolcularla tek tek görüştü! Pereira ile olmuyor

Fenerbahçeli yöneticiler futbolcularla tek tek görüşüp takımın durumunu masaya yatırdı. Başta Szalai, Sosa, Mesut ve İrfan Can olmak üzere futbolcularının yüzde 90’ı, “Bu taktik anlayışla başarı imkansız. Pereira çok tutucu ve kalın çizgileri var” dediği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2021 Güncelleme 03 Aralık 2021, 06:51
Fenerbahçe’de yöneticiler futbolcularla tek tek görüştü! Pereira ile olmuyor

İÇİNDEKİLER

PEREİRA İLE OLMUYOR
Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırmaya hazırlanırken, Samandıra'dan gelen bir haber şok etkisi yarattı. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertli yöneticiler, takımın kötü gidişini masaya yatırmak ve çözüm önerilerini tartışmak için futbolcularla tek tek görüşme yaptı.



RAHAT HAREKET EDEMİYORUZ
Başta Mesut Özil, İrfan Can, Jose Sosa, Attila Szalai, Enner Valencia ve Mergim Berisha olmak üzere futbolcuların yüzde 90'ının, "Bu taktik anlayışla başarı imkansız. Pereira çok tutucu ve kalın çizgileri var. Sahada rahat hareket edemiyoruz, kalitemizi yansıtamıyoruz" ifadesini kullandığı ortaya çıktı. Alınan kötü skorlara rağmen Pereira'nın arkasında duran Başkan Ali Koç'un da futbolculardan gelen bu geri dönüş sonrası büyük şok yaşadığı belirlendi.



KOÇ'UN TAVRINDA ETKİLİ OLDU
Hatta Başkan Koç'un Portekizli hocayla yolları ayırma konusunda eğilim göstermesinin altında da yaşanan bu gelişmenin yattığı belirtiliyor. Futbolcuların Pereira ile ilgili görüşleri artık Samandıra'da teknik heyet ile takım arasındaki iplerin tamamen koptuğunu gözler önüne serdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN