Kerem Aktürkoğlu 5 yıl daha Galatasaray’da

Galatasaray, genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki oyuncu, 2026 haziranına kadar Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. İşte sizler için derlediğimiz 3 Kasım tarihli Galatasaray haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2021 Güncelleme 03 Aralık 2021, 06:51
Kerem Aktürkoğlu 5 yıl daha Galatasaray’da

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da beklenen oldu ve Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi uzatıldı. Sarı-kırmızılılar yaptığı açıklamada genç futbolcunun kontratının 5 yıl uzatıldığını duyurdu. Sarı-kırmızılı takımla yeni sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu "Öncelikle çok mutluyum. İki taraf için de zaten bir soru işareti yoktu en başından beri. Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum. Fatih Hocama da teşekkür ediyorum, ilk günden beri inandığı, güvendiği, şans verdiği için. Elimden gelen her şeyi sahada vermek istiyorum. Uzun yıllar boyunca Galatasaray'a katkı verip şampiyonluklar yaşamak istiyorum." ifadelerini kullandı. Galatasaray'da şu ana kadar 54 resmi maça çıkan 23 yaşındaki futbolcumuz, 12 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.



ASLAN'DA YABANCI KRİZİ!
Galatasaray'da Ocak ayı yaklaşırken yabancı krizi patlak vermiş durumda. Fatih Terim, yönetimden devre arası 2-3 oyuncunun transfer edilmesini istiyor. Cimbom'da şu an 14 yabancı futbolcu bulunuyor. Galatasaray'ın transfer yapabilmesi için 2-3 futbolcunun takımdan ayrılması gerekiyor. Aslan'da şu an tek Assuncao'nun takımdan gönderilmesi gündemde. Yönetimin Feghouli, Yedlin ve Babel ile bir araya gelip ayrılmaları için konuşma yapacağı öğrenildi.



TERİM'İN CEZASI ONANDI

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim'e verilen 6 maçlık ceza için yaptığı itirazı reddetti ve kararı onadı.



CİMBOM'DA COVİD ŞOKU
Galatasaray'a Covid-19 şoku... Galatasaray Futbol Takımı'nda 1 oyuncunun Covid-19 testi pozitif çıktı. Yapılan açıklamada, Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcunun tedavi protokolü ve karantina sürecinin başlatıldığı belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN