Erman Toroğlu'ndan Göztepe - Fenerbahçe maçına ilişkin olay yorum: Kör dövüşü

Son dakika spor haberleri... Süper Lig’in 14. haftasında Göztepe sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Maçın ilk yarısı, ev sahibin ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçı yorumlayan A Spor yorumcusu Erman Toroğlu maça ilişkin bomba açıklamalar yaptı. Erman Toroğlu maçı "Kör dövüşü" olarak nitelendirdi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Erman Toroğlu'ndan Göztepe - Fenerbahçe maçına ilişkin olay yorum: Kör dövüşü

Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti.

40. dakikada Göztepe öne geçti. Mesut Özil'in Min-jae'ye aktarmak istediği topu kapan Jahovic, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

İlk 45 dakikalık bölümü Göztepe 1-0 önde tamamlandı.

Erman Toroğlu'ndan Göztepe - Fenerbahçe maçına ilişkin olay yorum: Kör dövüşü-2

TOROĞLU BOMBALADI
A Spor yorumcusu Erman Toroğlu karşılaşmayı bomba ifadelerle yorumladı. Toroğlu maçı"Kör dövüşü"olarak niteledi.

Erman Toroğlu'ndan Göztepe - Fenerbahçe maçına ilişkin olay yorum: Kör dövüşü-3

"KÖR DÖVÜŞÜ"
Toroğlu şunları söyledi:

"Tam bir kör dövüşü. Paslar bindirmeler indirmeler yok. Aklımda kalan İrfan Can'ın gözüne gelen bayrak var. Mesut Özil'in Göztepe'yi attırdığı gol var başka bir şey yok. Göztepe Fenerbahçe maçında adeta başı kesilmiş tavuklar gibi iki takımda koşuyor.

Erman Toroğlu'ndan Göztepe - Fenerbahçe maçına ilişkin olay yorum: Kör dövüşü-4

İki takımda üçüncü bölgede pas atamıyorlar."

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler