Galatasaray'da Ianis Hagi harekatı! Gerard sonrası temaslar başladı

Bu sezon yapılanmaya giderek kadrosuna genç isimler katan Galatasaray'da Cicaldau ve Morutan'dan sonra bir Rumen yıldız daha gündeme geldi. Sarı-kırmızılı ekip İskoçya'da forma giyen Ianis Hagi'yi takibe aldı.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2021, 13:58 Güncelleme 28 Kasım 2021, 14:17
Galatasaray’da Ianis Hagi harekatı! Gerard sonrası temaslar başladı

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Rumen oyuncular Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'ı kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer dönemi adına da Rangers'tan Ianis Hagi'nin durumunu yakından takip ediyor. Rangers'ta menajer Steven Gerrard'ın Aston Villa'ya gidişi sonrası Ianis Hagi'nin devre arasındaki durumu da merak ediliyor.

Eurosport'un haberine göre Ianis Hagi'nin devre arasında takımdan ayrılması beklenebilir. Bu doğrultuda özellikle Fransız ekibi Lyon'un Rumen yıldızı kadrosuna katmak istediği aktarılıyor.

GALATASARAY TAKİPTE
Ianis Hagi için Lyon devrede olsa da Gerrard'ın ayrılığı sonrası Galatasaray, Roma ve Sevilla'nın da transfer durumunu yakından takip ettikleri belirtiliyor. Steven Gerrard'ın Hagi'yi Aston Villa'ya transfer edebileceği de aktarılan iddialar arasında...

RANGERS BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ
Rangers, Ianis Hagi için bonservis bedelini de belirlemiş durumda. İskoç ekibinin Rumen yıldız için 9 milyon sterlin talep edeceği ifade ediliyor.

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI
Galatasaray'ın efsanesi Gheorghe Hagi'nin İstanbul doğumlu oğlu Iannis; geçtiğimiz Mayıs ayında GSP'ye yaptığı açıklamada, "Bir gün Galatasaray'da oynamak isterim. Ben, Galatasaray ile büyüdüm.

Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ancak Galatasaray'a bağlıyım ve Galatasaray'ı çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN