Ajax yenilgisine rağmen Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın'a tam destek verdi

Beşiktaş'ın son haftalarda elde ettiği kötü sonuçların ardından takımdaki geleceği tartışılan Sergen Yalçın'a Siyah-Beyazlı taraftarlardan tam destek geldi. İşte sizler için derlediğimiz 25 Kasım tarihli Beşiktaş haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2021 Güncelleme 25 Kasım 2021, 07:01
Ajax yenilgisine rağmen Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın’a tam destek verdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın son haftalarda elde ettiği kötü sonuçların ardından takımdaki geleceği tartışılan Sergen Yalçın'a Siyah-Beyazlı taraftarlardan tam destek geldi. Taraftarlar dünkü maçta mağlubiyeti rağmen Yalçın'a tezahüratları ile destek verdi. Hocalarının arkalarında olduklarını gösterdi.


VAR'A GİTTİ PENALTIYI VERDİ
Beşiktaş'ın Ajax ile oynadığı maçın 20. dakikasında Hollanda ekibinden Mazraoui, kornerden gelen topu eliyle karşıladı. İlk olarak oyunu devam ettiren Bosna Herkesli hakem, ardından ise VAR'ın uyarısıyla pozisyonu monitörden izledi. Beşiktaş lehine penaltıyı verdi.


MERT GÜNOK HER KÖTÜ GİDİŞİN BİR SONU VARDIR
Ajax maçında Beşiktaş'ta kaleyi koruyan Mert Günok, mağlup oldukları için üzgün olduğunu söyledi. Tecrübeli eldiven, "İyi başladık ama sonunu getiremedik. Her kötü gidişatın bir sonu vardır. Ligde çıkışa geçeceğiz" ifadelerini kullandı.


VODAFONE PARK BOŞ KALDI
Beşiktaş'ın Ajax ile oynadığı maça ilgi azdı. Karşılaşmayı tribünde 10 bin civarında taraftar takip etti.


TEİXEİRA TAT VERMEDİ
Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği Teixeira dün de döküldü. Brezilyalı'nın futbolcu sınıfı geçemedi.


MONTERO SAKATLANDI
Beşiktaş'ın İspanyol stoperi sakatlığı sebebiyle maça devam edmedi.


Beşiktaş'ta Ajax maçında kendisine ilk 11'de yer bulan Francisco Montero büyük bir şanssızlık yaşadı. İspanyol stoper maçın 78. dakikasında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Montero'nun yerine oyuna Necip Uysal girdi. Sakatlığı sebebiyle maça devam edemeyen Montero'nun durumu bugün netlik kazanacak.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN