LeBron James diskalifiye oldu! NBA’de olaylı maçta Detroit Pistons güldü

NBA'de Los Angeles Lakers, Detroit Pistons deplasmanından 121-116 galip ayrıldı. 3. çeyrekte Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James ile Pistons pivotu Isaiah Stewart arasında yaşanan gerginlik maça damga vurdu. İşte sizler için derlediğimiz 23 Kasım tarihli yurttan ve dünyadan spor gündemi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2021 Güncelleme 23 Kasım 2021, 07:00
LeBron James diskalifiye oldu! NBA’de olaylı maçta Detroit Pistons güldü

İÇİNDEKİLER

NBA'de Los Angeles Lakers, Detroit Pistons deplasmanından 121-116 galip ayrıldı. 3. çeyrekte Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James ile Pistons pivotu Isaiah Stewart arasında yaşanan gerginlik maça damga vurdu. Stewart, iki teknik faul alarak, James ise sportmenlik dışı faul gerekçesiyle oyundan atıldı.



DOĞUŞ BALBAY'A OPERASYON
Anadolu Efes'in oyun kurucusu ve kaptanı Doğuş Balbay ameliyat edildi. Anadolu Efes kulübünden yapılan açıklamada tecrübeli oyuncunun sol dizine başarılı bir atroskopi uygulandığı ifade edildi. Parkelere dönüş süresi ies belirtilmedi.



İNGİLTERE SOUTHGATE'İ UZATTI
İngiltere Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate'in sözleşmesi 2024 yılına kadar uzatıldı. Southgate, İngiltere'yi bu yıl düzenlenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda finale taşımıştı.



EYÜPSPOR KAÇTI SAMSUN YAKALADI
1.Lig'de dün oynanan maçta Eyüpspor iki kez öne geçtiği maçta sahasında Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Eyüp 19'da Timur ile öne geçti. Samsun 28'de Tomane ile skoru eşitledi. Eyüp 54'te Dibba ile skoru 2-1 yaptı. Sonucu 65'te Cihan belirledi.: 2-2.

POTE 37 YAŞINDA FUTBOLA VEDA ETTİ
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden NasaDoge Menemenspor'un teknik direktörü Cenk Laleci, Beninli oyuncuları 37 yaşındaki Mickael Pote'nin futbolu bıraktığını açıkladı. Laleci, Balıkesirspor maçında oyuna sonradan dahil olan Mickael Pote'nin müsabakadan sonra futbolu bıraktığını açıkladığını belirterek, "Ben maçtan önce biliyordum" dedi.