Herkes onu konuşuyor! Fenerbahçe Galatasaray derbisinde yıldızlaşan Mesut Özil Avrupa medyasında manşetlerde yer aldı

Fenerbahçe’nin yıldızı, Galatasaray maçındaki futboluyla parmak ısırttı. Avrupa medyası da derbide müthiş performans gösteren tecrübeli oyuncuyu yere göğe sığdıramadı. İşte sizler için derlediğimiz 23 Kasım tarihli Fenerbahçe haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2021 Güncelleme 23 Kasım 2021, 07:00
Herkes onu konuşuyor! Fenerbahçe Galatasaray derbisinde yıldızlaşan Mesut Özil Avrupa medyasında manşetlerde yer aldı

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yendi. Maça damgasını vuran isim Mesut Özil oldu. Fenerbahçe'nin dünya yıldızı oynadığı oyun ve attığı golle taraftarın sevgisini kazandı. Özil, Avrupa medyasında da manşetlerde yer aldı. Alman Bild gazetesi Mesut Özil'in Galatasaray karşısında sergilediği futbolla birdenbire Fenerbahçe'nin en iyi futbolcusu olduğuna dikkat çekti. Gazete, Mesut Özil'in derbideki performansı için "Kaptan Mesut Özil, Kerem Aktürkoğlu'nun golüne hemen yanıt verdi. Fenerbahçe'nin şu anda en golcü oyuncusu konumunda. Onun zafer vuruşu derbiyi kazandırdı" ifadelerini kullandı.


MÜTHİŞ KUTLAMA
Galatasaray galibiyeti sonrasında F.Bahçe'yi Samandıra tesislerinde binlerce taraftar karşıladı...


F.Bahçe'de bayram havası hakim... Sarı-Lacivertliler'in G.Saray'ı 2-1 mağlup etmesi sonrasında taraftarlar Samandıra'ya hareket etti. Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelen taraftarlar, takımı taşıyan otobüsü beklemeye başladı. Takım otobüsünün tesislere gelmesi sonrasında büyük bir coşku yaşandı. Taraftarlar ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.


PEREİRA'DAN İRFAN CAN'A ÖZEL TEBRİK
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Portekizli hocadan aferini kaptı.


F.bahçe'nin yıldızı İrfan Can'ı Pereira özel olarak kutladı. 6 ikili mücadele kazanıp 4 başarılı top sürme girişiminde bulunan Kahveci, 2 isabetli şut çekip 1 de asist yaptı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN