Fırtına ligde rakip tanımıyor! Trabzonspor Gaziantep'i yıktı geçti

Maç öncesi sakat ve cezalı oyucuları ile dikkat çeken Trabzonspor Gaziantep’i Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Cornelius’un golleriyle yendi. Kritik bir dönemeci kayıpsız geçti. 8 eksikli Trabzon Fenerbahçe'ye 10, Galatasaray’a 12, Beşiktaş’a 13 puan fark attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2021 Güncelleme 23 Kasım 2021, 07:00
Fırtına ligde rakip tanımıyor! Trabzonspor Gaziantep’i yıktı geçti

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Gaziantep'i 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü. 3. dakikada Gaziantep atağında Dicko, Vitor Hugo ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Antep kırmızı kart beklerken VAR'da yapılan incelemeden devam kararı çıktı.


ABDÜLKADİR'DEN MÜTHİŞ GOL
19. dakikada Trabzonspor'un golü geldi. Abdülkadir taç çizgisine yakın yerden kullandığı frikiği direkt kaleye gönderdi ve kaleciyi avlayarak Bordo-Mavili takımı 1-0 öne geçirdi.


DJANİNY'DEN GOL VE ASİST
42'de Nwakaeme'nin pasında arkaya sarkan Djaniny, Güvenç'i avladı ve Trabzon skoru 2-0 yaptı. 45'te Djaniny bu kez sol çaprazda Cornelius'u gördü ve onun golüyle devre 3-0 bitti.


EDGAR'DAN KRİTİK DOKUNUŞ
İkinci yarıya Gaziatepspor fırtına gibi başladı... 64. dakikada Ertuğrul'un vuruşunda direğe çarpan topu Edgar çizgiden çıkardı. Maç içinde toplam 3 kritik dokunuş yaptı.



NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR
Trabzon, Gaziantep'i ilk yarıda attığı gollerle devirip namağlup unvanını devam ettirdi. Trabzonspor ezeli rakipleri F.Bahçe'ye 10, G.Saray'a 12, Beşiktaş'a 13 puan fark attı.

ERCE SAKATLANDI ARDA KALEYİ DEVRALDI
Trabzon' da Uğurcan'ın cezası sebebiyle G.Antep maçında esame listesine adı ilk 11'de yazılan kaleci Erce, dün ısınma sırasında sakatlandı. Takımın 3. kalecisi olan Arda Akbulut, Trabzonspor'un kalesini korudu.

ANTEP'TEN KIRMIZI TEPKİSİ
Gaziantepli futbolcular maçın 4. dakikasında bu pozisyonda 'bariz gol şansı' sebebiyle kırmızı kart bekledi. Maçın hakemi Suat Arslanboğa ise oyunu devam ettirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN