Sol kanada takviye yapmak isteyen Fenerbahçe gözünü Fransa'ya çevirdi

Devre arasında 2-3 transfer hamlesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, sol kanatta yaşanan sorunu, Marsilya'da forma giyen Jordan Amavi ile çözmek için girişimlere start verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2021 Güncelleme 12 Kasım 2021, 07:03
Sol kanada takviye yapmak isteyen Fenerbahçe gözünü Fransa’ya çevirdi

İÇİNDEKİLER

Ligde şampiyonluk yarışında Trabzonspor'un 10 puan gerisinde kalan Fenerbahçe gözünü ocak ayına çevirdi. Ara trasfer döneminde kadrosuna 2-3 takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler özellikle kanat bölgesini güçlendirmek için kolları sıvadı.



AYRILIK KARARINI ALDI
Birçok ismi gündemine alan Fenerbahçe'nin Marsilya formasını giyen Jordan Amavi için harekete geçtiği öğrenildi. Bu sezon Fransız ekibinde sadece 2 lig maçında görev yapabilen 28 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ifade ediliyor.



DEĞERİ 8 MİLYON EURO
2018 yılında 10 milyon Euro karşılığında Aston Villa'dan Marsilya'ya transfer olan Amavi'nin kulübüyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Teknik direktör Jorge Sampaoli ile yıldızı barışmayan yıldız futbolcu daha önce Nice formasını da giymişti.



Hem sol bekte hem de orta alanın solunda görev yapabilen Fransız futbolcunun mevcut piyasa değerinin 8 milyon Euro olduğu belirtiliyor.