Beşiktaş'tan Domagoj Vida ve Cyle Larin kararı! İç transferde asla fiyat yükseltmeyecek

Beşiktaş sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin ve Domagoj Vida’ya taviz vermiyor... Milli arada iki yıldızla görüşme kararı alan Kara Kartal iki yıldızla henüz orta yol bulamadı. Teklif ettiği ücretten geri adım atmayacak yönetim, “Daha iyi teklif varsa güle güle” mesajı veriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2021 Güncelleme 12 Kasım 2021, 07:03
Beşiktaş’tan Domagoj Vida ve Cyle Larin kararı! İç transferde asla fiyat yükseltmeyecek

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin ve Domagoj Vida'ya taviz vermiyor...

Milli arada iki yıldızla görüşme kararı alan Kara Kartal iki yıldızla henüz orta yol bulamadı.

Teklif ettiği ücretten geri adım atmayacak yönetim, "Daha iyi teklif varsa güle güle" mesajı veriyor.

CİDDİ FARKLAR VAR
Siyah-Beyazlı
Yönetim, yıllık 1.6 milyon Euro kazanan Kanadalı yıldız forvet Larin'e 1 milyon 750 Euro teklif etse de Kanadalı yıldız, kapıyı 2.5 milyon Euro'dan açmıştı.

750 bin Euro'luk fark için iki taraf da şu ana kadar geri adım atmadı. Önümüzdeki günlerde yeni bir toplantı daha yapılması gündemde. 3.4 milyon Euro ile takımın en fazla kazanan ismi olan Hırvat stoper Domagoj Vida'ya ise yüzde 50 indirimli 1.7 milyon Euro teklif edilse de Hırvat stoper bu rakamı düşük bulmuştu.

Hırvat stoperin Beşiktaş'ta kalmak istediği ancak maaşı konusunda yönetimden iyileştirme beklediği öğrenildi. Ücret dengesini korumak isteyen yönetimin bu tekliflerde değişikliğe gitmeyeceği öğrenilirken iki isme de Avrupa'dan henüz bir teklif yok.