Barcelona, Fenerbahçe'nin kapısını çalacak! Attila Szalai transfer listesinin gündeminde

İspanyol basınında yer alan iddialara göre devre arasında Samuel Umtiti ile yolları ayırma kararı alan Barcelona, stoper listesine Fenerbahçeli Attila Szalai’yi de aldı. Katalan devi yakından takip ettiği Macar yıldızın transferi için kolları saıvdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2021 Güncelleme 12 Kasım 2021, 07:03
Barcelona, Fenerbahçe’nin kapısını çalacak! Attila Szalai transfer listesinin gündeminde

İÇİNDEKİLER

Son iki sezonda Fenerbahçe forması altında gösterdiği başarılı performansa Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Attila Szalai için bomba bir iddia gündemi sarstı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Barcelona, Macar futbolcunun transferi için atağa kalktı.

SCOUTLAR TAKİP EDİYOR
Katalan kulübünün devre arasında Samuel Umtiti ile yolları ayırma kararı aldığını yazan gazete ve internet sitelerine göre, transfer listesinde Szalai de yer alıyor.

Barcelona scout ekibinin bir süredir genç stoperi yakından izlediği ve Ocak ayında Fenerbahçe'ye teklif yapılabileceği belirtiliyor.

EURO 2020 FAKTÖRÜ
İspanyol devinin listesindeki diğer oyuncuların Alessio Romagnoli, James Hill ve Jules Kounde olduğu iddia ediliyor. Ancak İspanyol basını, maddi sorunlarla boğuşan Barcelona'da Szalai transferi için en büyük problemin yüksek bonservis bedeli olabileceğini vurguladı.

Fenerbahçe'nin Macar futbolcunun fiyatını 25 milyon Euro olarak belirlediği gelen bilgiler arasında. Bu sezon Sarı-Lacivertli formayla 18 maçta görev yapan Attila Szalai özellikle Koreli stoper Kim Min Jae ile çok iyi bir uyum sergiliyor.

Macar yıldız, Euro 2020'de milli takım forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 23 yaşındaki futbolcunun 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

18 MAÇTA FORMA GİYDİ
Fenerbahçe'nin Macar stoperi Szalai bu sezon 18 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda gol ve asist üretemedi.