Galatasaray'da forvet sendromu! Son 10 yılın en kötü gol istatistiği rekorunu egale ettiler

UEFA Avrupa Ligi’nde zirvede yer alan, Süper Lig’de ise şampiyonluk mücadesi veren Galatasaray genç kadrosuyla gelecek için camiaya umut dağıtıyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar kadrosunda yer alan birbirinden önemli forvetlere rağmen büyük bir gol sıkıntısı yaşıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2021 Güncelleme 06 Kasım 2021, 06:59
Galatasaray’da forvet sendromu! Son 10 yılın en kötü gol istatistiği rekorunu egale ettiler

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'nde zirvede yer alan, Süper Lig'de ise şampiyonluk mücadesi veren Galatasaray genç kadrosuyla gelecek için camiaya umut dağıtıyor.

Ancak Sarı-Kırmızılılar kadrosunda yer alan birbirinden önemli forvetlere rağmen büyük bir gol sıkıntısı yaşıyor.

21 MAÇTA SADECE 30 GOL ATTI
Cimbom bu sezon oynadığı 21 resmi maçta 30 golde kalırken, gol ortalaması sadece 1,42 oldu. Sarı-Kırmızılılar böylece son 10 yıldaki en kötü gol istatistiğini de egale etmiş oldu.

3 FORVETTEN 7 GOLLÜK KATKI
Galatasaray iki sezon önce yine Fatih Terim yönetiminde 47 maçta 67 gol atabilmiş ve 1,42 ortalamada kalmıştı. Kadrodaki forvetlerden Diagne ve Mohamed 3, Halil ise 1 kez golle buluşabildi.

TERİM KRİZİ NASIL ÇÖZECEK?
Lokomotiv önünde çok önemli fırsatlar yakalamasına rağmen galibiyete ulaşamayan Sarı-Kırmızılılar'da Fatih Terim'in bu büyük soruna nasıl çözüm bulacağı merakla bekleniyor.

İDEAL FORVET BULUNAMADI
Mostafa Mohamed bu sezon 7 maçta, Diagne de 6 maçta ilk 11'de yer aldı. 8 karşılaşmada ise Halil Dervişoğlu 11'de başladı. Bu istatiktik Terim'in ideal forvetini henüz bulamadığını gözler önüne seriyor.