Fenerbahçe'de Antwerp maçı öncesi 3 önemli gelişme yaşandı! TAKVİM perde arkasını aralıyor

Fenerbahçe'de takım bir araya geldi, yemek yedi ve motivasyon zirve yaptı. Pelkas, İrfan Can ve Mesut, Pereira ile görüştü. Defansa bu kadar yardım etmelerinin yeteneklerini kısıtladığını belirterek saha içinde özgürlük istediler. Pereira da Antwerp’e karşı ilk kez 4 merkez orta ile oynadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2021 Güncelleme 06 Kasım 2021, 06:59
Fenerbahçe’de Antwerp maçı öncesi 3 önemli gelişme yaşandı! TAKVİM perde arkasını aralıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de üst üste aldığı 3 mağlubiyet ile bir arda dibi gören Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp'i deplasmanda 3-0 yenerek adeta hayata döndü.

Ortaya koyduğu futbol da herkesi memnun etti. Takımda kısa süre içinde bu denli dönüşümün ve yüksek motivasyonun nedenleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

İlk olarak futbolcular bir araya gelerek topluca yemek yediler ve burda herkes eteklerindeki taşları döktü.

3 FUTBOLCU PEREİRA İLE GÖRÜŞTÜ
Bu yemekli toplantıda takımda birlik ve beraberlik havası oluşurken Pelkas, İrfancan Kahveci ve Mesut Özil'in de Pereira ile özel bir görüşme yaptığı da ortaya çıktı.

Bu 3 futbolcu Vitor Pereira'ya, "Defansa bu kadar yardım etmemiz, çok koşmamız yeteneklerimizi öldürüyor. Saha içinde daha fazla özgür olmak istiyoruz" dediler.

İLK 11'DE 4 MERKEZ ORTA SAHA...
Bunun
üzerine Pereira da Antwerp maçında kritik bir dokunuşa imza attı.

Portekizli teknik adam ilk kez 4 merkez oyuncuyu bir arada oynattı. İrfan Can, Sosa, Mert Hakan ve Max Meyer bir arada oynayınca takım daha kompakt topun kıymetini daha bilen ve geriye daha az koşmak zorunda kalan bir görüntü çizdi.