Abdullah Avcı, oyuncularına sakinlik ve disiplin uyarısı yaptı! Beşiktaş'a karşı panik yapmayın

Süper Lig lideri Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı, Beşiktaş’ı imha planını belirledi. Tecrübeli hoca oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Nasıl bizim taraftarlarımız rakipleri olumsuz etkiliyorsa Beşiktaş taraftarları da bizim oyunumuzu bozmaya çalışacaktır” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2021 Güncelleme 06 Kasım 2021, 06:59
Abdullah Avcı, oyuncularına sakinlik ve disiplin uyarısı yaptı! Beşiktaş’a karşı panik yapmayın

İÇİNDEKİLER

Süper Lig lideri Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı imha planını belirledi. Tecrübeli hoca oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Nasıl bizim taraftarlarımız rakipleri olumsuz etkiliyorsa Beşiktaş taraftarları da bizim oyunumuzu bozmaya çalışacaktır" dedi.

ÜZERİNİZDE BASKI HİSSETMEYİN
Avcı "Bu nedenle sahada sakin kalın. Oyun disiplininden kopmayın. Üzerinizde bir baskı hissetmeyin. Kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.

TEMPOYU BİZ BELİRLEMELİYİZ
Abdullah hoca, özellikle mücadelenin temposunun kendileri tarafından ayarlanması gerektiğine vurgu yaptı. Avcı, maçın ilk dakikalarının çok önemli olduğunu da ifade etti.

KAPTANLARLA ÖZEL GÖRÜŞME
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı,derbi öncesi oluşturulan atmosfer nedeniyle takım kaptanları Uğurcan Çakır ve Marek Hamsik ile özel görüştü. Görüşmede takımın sakin ve oyun disipline sadık kalmalarını isteyen Avcı, oyunculardan sorumluluk almalarını istedi. Avcı'nın en büyük çekincesinin oyuncuların saha dışı etkenlerle oyun planından kopması olduğu ifade ediliyor.

TÜRKMEN'E MORAL DESTEĞİ
Edgar cezalı olduğu için Trabzon- spor'da bugün Hüseyin Türkmen forma giyecek. Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı öncesinde genç yıldıza moral desteği verdi.