Fenerbahçe’ye gelen yatıyor! Ali Koç dönemindeki golcüler beklentilerin altında kaldı

Fenerbahçe son dönemlerde forvet konusunda büyük sıkıntı çekiyor. Sarı- Lacivertliler'de başkan Ali Koç döneminde transfer edilen golcülerin performansı dikkat çekiyor. Kanarya'ya transfer olan golcüler geçmiş dönemlerdeki performanslarını mumla aratıyor. Koç döneminde transfer edilen 9 forvetten 8'i Fenerbahçe öncesi istatistiklerinin çok gerisinde kaldı. Sadece Vedat Muriç gol ortalamasını yükseltti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2021 Güncelleme 04 Kasım 2021, 07:00
Fenerbahçe’ye gelen yatıyor! Ali Koç dönemindeki golcüler beklentilerin altında kaldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe son dönemlerde forvet konusunda büyük sıkıntı çekiyor. Sarı- Lacivertliler'de başkan Ali Koç döneminde transfer edilen golcülerin performansı dikkat çekiyor.

Kanarya'ya transfer olan golcüler geçmiş dönemlerdeki performanslarını mumla aratıyor.

GOLCÜ TRANSFERİ KARAVANA!
Ali Koç döneminde transfer edilen 9 forvetten 8'i Fenerbahçe kariyeri öncesi istatistiklerinin çok gerisinde kaldı. Sadece Vedat Muriç, gol ortalamasını yükseltti.

UYUM SAĞLAYAMADILAR!
Bu sezon transfer edilen Berisha'nın gol ortalaması 0,41'den 0,12'ye, Serdar Dursun'un 0,34'ten 0,16'ya geriledi...

İki golcü bir türlü takıma uyum sağlayamadı.

ŞU ANDA YARI YARIYA FARK VAR
Fenerbahçe'nin transfer ettiği golcüler daha önceki kariyerlerinde 2485 kaçta 907 gol atarken 0,36 ortalama yakaladı. Fenerbahçe'deki kariyerlerinde ise 186 maçta 35 gol atarken 0,18 ortalama yakaladı.

SADECE 1 GOLÜ VAR
Kanarya'nın Salzburg'dan transfer ettiği Berisha, Süper Lig'de 5 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 1 gol attı.

ALLAHYAR İÇİN GÖRÜŞÜYORLAR
Ukrayna Ligi takımlarından Zorya Luhansk'ın, Aralık ayının sonuna kadar kiralık sözleşmesi ve opsiyonu olan Allahyar Sayyadmanesh'in transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Allahyar, Luhansk'ta 43 maçta 13 gole imza attı.