Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. tur kuraları dün çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur kuraları dün çekildi. Süper gL'iden 11 takımın yer aldığı kura çekiminde heyecan daha zirvedeydi... 4 tur maçları 30 Kasım, 1-2A ralık tarihlerinde oynanacak. A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak karşılaşmaların ardından 27 takmı 5. tura yükselecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2021 Güncelleme 03 Kasım 2021, 07:00
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. tur kuraları dün çekildi

İÇİNDEKİLER

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nun eşleşmeleri kura çekimiyle belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki kura çekimine kulüp temsilcileri katıldı. Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak 4. tur maçları 30 Kasım ile 1-2 Aralık tarihlerinde yapılacak.

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, kura çekim töreninde bir açılış konuşması yaptı. Düşmez, federasyon olarak Türkiye Kupası'na büyük önem verdiklerini vurgulayarak, "12 yıldır 'Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor' diyoruz. Organizasyon gerçekten çok değerli. Bunun nedenlerini paylaşmak isterim. Bu kupayı kazananın UEFA Avrupa Ligi'ne katılması önemli bir fırsat. Kupa, alt lig takımlarına üst ligden takımlarla karşılaşma imkanı sunuyor. Tüm paydaşlarımızdan kupaya önem vermelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.