Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Sporting Lizbon maçı öncesi temkinli konuştu! İlk iki için şansımız az

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde bugün karşılaşacakları Sporting Lizbon maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Sporting ile son derece kritik bir maça çıkacaklarını söyleyen Yalçın şunları kaydetti: Sporting güçlü ama biz de iyi bir takımız. İyi bir kadro kurduk. Sakatlıklar bizi biraz zorladı. İki maç üst üste aynı kadroyla çıkamadık. 3 maç oynadık ve kazanamadık.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2021 Güncelleme 03 Kasım 2021, 07:00
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın Sporting Lizbon maçı öncesi temkinli konuştu! İlk iki için şansımız az

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde bugün karşılaşacakları Sporting Lizbon maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Sporting ile son derece kritik bir maça çıkacaklarını söyleyen Yalçın şunları kaydetti:

Sporting güçlü ama biz de iyi bir takımız. İyi bir kadro kurduk. Sakatlıklar bizi biraz zorladı. İki maç üst üste aynı kadroyla çıkamadık. 3 maç oynadık ve kazanamadık.

GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ
"Portekiz'den
bir şeyler alıp dönmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki kazanmak. Çok radikal değişiklik yapacak durumda değiliz. 5-6 oyuncumuz yine yok yarın. Buna şükrediyoruz. 12 oyuncumuz yoktu daha önce. Ama artık buna da şükür diyoruz geçmişteki durumdan dolayı"

İLK 2 SIRA İÇİN FAZLA ŞANSIMIZ YOK
"Sporting
Lizbon'un favori olduğunu düşünüyorum. İç sahada oynuyorlar, İstanbul'daki ilk maçı da kazandılar, favori olmaları doğal. Ama biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yarın (bugün) inşallah güzel bir sonuç alırız buradan. İlk 2 için fazla şansımızın olmadığını söyleyebilirim"

KORNERLERE ÖNLEM ALACAĞIZ
"İstanbul'da
3 tane kornerden gol yedik. Kornere kesinlikle önlem alacağım. İkinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişlere önlem alacağız. İç sahada oynadığımız maçların ilk yarım saatlerine bakarsanız, biz daha fazla pozisyon yakaladık, sonuçlandıramadık"