Ümraniyespor uzatmalarda turladı | Ümraniyespor 3 - 1 Kahramanmaraşspor maç sonucu ve goller

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur heyecanı A Spor'da kesintisiz olarak devam ediyor. İstanbul temsilcisi Ümraniyespor evinde Kahramanmaraşspor'u ağırladı. Saat 13.00'te başlayan karşılaşma A Spor ekranlarında naklen canlı şekilde yayınlandı. Karşılaşmada normal süre 1-1 sona ererken, Ümraniyespor uzatmalarda attığı gollerle bir üst tura yükseldi.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2021, 13:01 Güncelleme 28 Ekim 2021, 16:06
Ümraniyespor uzatmalarda turladı | Ümraniyespor 3 - 1 Kahramanmaraşspor maç sonucu ve goller

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Ümraniyespor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi. İstanbul temsilcisi Ümraniyespor evinde ağırladığı Kahramanmaraş'ı zor da olsa eleyerek bir üst tura yükseldi.

ÜMRANİYESPOR 3 - 1 KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇ SONUCU VE GOLLER
Ümraniyespor 54. dakikada Emre Nefiz'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden 4 dakika sonra takımın önemli isimlerinden Kehinde yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart gördü. Konuk ekip 72. dakikada Emre Özkan'ın kaydettiği gol ile eşitliği yakaladı. Karşılaşmada normal süre bu skorla tamamlandı. Uzatmalarda tecrübeli forvet Napoleoni'nin attığı gol ile bir kez daha öne geçen Ümraniyespor, dakika 120'de Emre Gültekin'in attığı golle skoru belirledi ve kupada 4. tura yükseldi.

GOLLER

54' Emre Nefiz

72' Emre Özkan

97' Napoleoni

120' Yusuf Emre Gültekin

ÜMRANİYESPOR - KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇI 11'LERİ
Ümraniyespor:
Mustafa Eser, Y.Emre Mertoğlu, O. Kehinde, Orkun Özdemir, Emre Nefis, Yiğithan Güveli, Mrsic, Kartal, Muammer, Tahsin, Faruk
Kahramanmaraşspor: Deniz, Özcan, Ramazan, Eniz, Birkan, Deniz, Emre, İbrahim, Alican, İshak, Celil

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN