Josef, Pjanic, Alex Teixeira ve Larin... Beşiktaş, Galatasaray derbisini yıldızlarıyla kazandı!
Josef, Pjanic, Alex Teixeira, Batshuayi ve Larin ile ezeli rakibinin başını döndürdü... Siyah-Beyazlılar'ın Kanadalı yıldızı Larin attığı iki gol ve mücadelesiyle derbi gecesine damga vurmayı başardı.
Beşiktaş Galatasaray'ı muhteşem hücum hattıyla devirdi. Siyah-Beyazlılar'ın hocası Sergen Yalçın, Galatasaray maçına hücumcu bir 11 ile başladı.

İlerdeki süper 4'lü Pjanic, Alex Teixeira, Batshuayi ve Larin mücadelesi ve kaliteleriyle Galatasaray savunmasına zor anlar yaşattı.

SERVİSLERİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin ise arkadaşlarının servislerini geri çevirmedi.

Kartal'ın yıldızı fizik gücü ve hücumdaki etkinliğiyle Beşiktaş taraftarının bir kez daha sevgisini kazandı.

SAVAŞIRSAK YİNE KAZANIRIZ!

Larin, "Önemli bir derbi maçıydı. Hep birlikte savaştık. Geçen sezon da birlikte savaştığımız için şampiyon olduk. Gol attığım için ve kazandığımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

UMARIM BEŞİKTAŞ'TA KALIRIM
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Larin, "Şu anda düşündüğüm tek şey bu sezon. Umarım Beşiktaş'ta kalırım. Ben burayı seviyorum" dedi.