Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı

Trabzonspor forması giyen Marek Hamsik müthiş bir karakter örneği gösteriyor. Fırtına’nın Göztepe ile oynadığı maç öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, Slovak yıldız Marek Hamsik ile sakatlıktan yeni çıktığı için bir görüşme yaparak, 35-40 dakika görevlendirmek istediğini söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2021 Güncelleme 25 Ekim 2021, 07:00
Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor forması giyen Marek Hamsik müthiş bir karakter örneği gösteriyor.

Fırtına'nın Göztepe ile oynadığı maç öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, Slovak yıldız Marek Hamsik ile sakatlıktan yeni çıktığı için bir görüşme yaparak, 35-40 dakika görevlendirmek istediğini söyledi.

SAHADA BASMADIK YER BIRAKMADI


Ancak Slovak yıldızın verdiği, "Ben ilk 11'de oynamak istiyorum" yanıtı sonrası 90 dakika sahada kaldı ve 12.5 km. ile sahanın en çok koşan ismi oldu. Özverisiyle örnek oldu.

ABDULLAH HOCADAN ÖZEL TEBRİK
Hamsik'in özverisi maçın ardından da teknik direktör Abdullah Avcı tarafından taktir edildi. Avcı, Hamsik'e, "Senin gibi profesyonel bir oyuncu ile çalıştığım için mutluyum" dedi.

GENÇLERİN ROL MODELİ HAMSİK
34 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'a geldiği günden beri çalışkanlığı ve iş disiplini ile genç oyunculara rol model oluyor. Genç oyuncular da her fırsatta onu örnek aldıklarını söylüyorlar.

YUNUS EMRE SEL