Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı

Trabzonspor forması giyen Marek Hamsik müthiş bir karakter örneği gösteriyor. Fırtına’nın Göztepe ile oynadığı maç öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, Slovak yıldız Marek Hamsik ile sakatlıktan yeni çıktığı için bir görüşme yaparak, 35-40 dakika görevlendirmek istediğini söyledi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı

HABERİ
SESLİ DİNLE

00:00 00:00
Tüm Sesli Haberler

Trabzonspor forması giyen Marek Hamsik müthiş bir karakter örneği gösteriyor.

Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı-2

Fırtına'nın Göztepe ile oynadığı maç öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, Slovak yıldız Marek Hamsik ile sakatlıktan yeni çıktığı için bir görüşme yaparak, 35-40 dakika görevlendirmek istediğini söyledi.

Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı-3

SAHADA BASMADIK YER BIRAKMADI

Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı-4
Ancak Slovak yıldızın verdiği, "Ben ilk 11'de oynamak istiyorum" yanıtı sonrası 90 dakika sahada kaldı ve 12.5 km. ile sahanın en çok koşan ismi oldu. Özverisiyle örnek oldu.

Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı-5

ABDULLAH HOCADAN ÖZEL TEBRİK
Hamsik'in özverisi maçın ardından da teknik direktör Abdullah Avcı tarafından taktir edildi. Avcı, Hamsik'e, "Senin gibi profesyonel bir oyuncu ile çalıştığım için mutluyum" dedi.

Trabzonspor’un yıldızından ders gibi hareket! Sakatlığı devam eden Hamsik 90 dakika sahada kaldı-6

GENÇLERİN ROL MODELİ HAMSİK
34 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'a geldiği günden beri çalışkanlığı ve iş disiplini ile genç oyunculara rol model oluyor. Genç oyuncular da her fırsatta onu örnek aldıklarını söylüyorlar.

YUNUS EMRE SEL

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler