Kartal zafere kilitlendi! Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan yarım saat süren toplantı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, derbi öncesi futbolcularıyla yarım saat süren bir toplantı yaptı. Yalçın, "Ligde ve Avrupa'da kayıplar yaşadık. Şimdi Galatasaray'ı yenerek kalitenizi ve gücünüzü ispat edin"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2021 Güncelleme 25 Ekim 2021, 07:00
Kartal zafere kilitlendi! Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’dan yarım saat süren toplantı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, dün yapılan son derbi idmanı öncesinde futbocularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık yarım saat süren toplantıda Yalçın tüm beklentileri ve taktiği futbolcularına anlattı.

KAYIPLARI TELAFİ ETME ZAMANI
Sözlerine "Camiamız ve taraftarımız bizden derbi zaferi bekliyor" diyerek başlayan Yalçın, "Ligde ve Avrupa'da kayıplar yaşadık. Şimdi gercek kalitemizi ispat etme vakti" ifadesini kullandı.

SON VURUŞLARDA DİKKATLİ OLUN
Derbinin her anında Galatasaray'ı baskı altında tutmaları gerektiğini belirten Yalçın, "Eksiklerimiz döndü. Bahanemiz yok. Dönen toplar bizde kalmalı. Son vuruşlarda becerili olmalıyız" dedi.

BASİT HATA İSTEMİYORUM...
Yalçın, duran toplarda adam paylaşımına dikkat edilmesini ve hücuma çıkarken top kaybetmemelerini de istedi.

SOL BEKTE SON KARAR UMUT MERAŞ OLDU
Beşiktaş bugün iç sahada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktör Sergen Yalçın, kafasındaki ilk 11'i belirlerken, başarılı teknik adamın sol bek tercihi de netleşti. Siyah beyazlı teknik adamın bu bölgede Rıdvan Yılmaz'ın yerine sezon başında Fransa'dan transfer edilen Umut Meraş'a şans vereceği öğrenildi.

VODAFONE PARK KAPALI GİŞE
Derbi için satışa çıkartılan biletlerin tamamının tükendiği bildirildi. Beşiktaş, kritik derbide taraftar desteğini fazlasıyla arkasına alacak.

ERKEN GOL RAKİBİ BOZAR
Sergen Yalçın, derbide erken gelecek bir golün G.Saray'ın taktik planlarını bozacağını hesap ediyor.