Galatasaray'da Felipe Melo bombası! Taraftarı heyecanlandıran paylaşım...

Brezilya basının transfer haberlerinin ardından dün de 38 yaşındaki futbolcunun menajeri Leonardo Cornicani, Florya’dan fotoğraf paylaştı. Bu gelişmeler G.Saraylı taraftarları heyecanlandırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2021 Güncelleme 22 Ekim 2021, 06:58
Galatasaray’da Felipe Melo bombası! Taraftarı heyecanlandıran paylaşım...

İÇİNDEKİLER

Ara transferde değişim operasyonunu sürdürmek için kolları sıvayan Galatasaray'da çok flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı- Kırmızılılar'ın efsane yıldızı Felipe Melo'yu ocak ayında yeniden kadrosuna katacağı öne sürülüyor.

Brezilya basınında önceki gün çıkan haberde Galatasaray'ın 38 yaşındaki futbolcuya 1.5 yıllık teklif hazırlığında olduğu belirtilmişti. Bu iddiaların üzerine dün yapılan bir paylaşım gündeme oturdu.


CİMBOM 6 NUMARA İSTİYOR!
Melo'nun menajeri Leonardo Cornicani, Florya'dan bir fotoğraf paylaştı. Cornicani'nin bu paylaşımı sosyal medyada bomba etkisi yaratırken, taraftarları da heyecanlardırdı. Devre arasında 6 numara pozisyonuna takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın Melo'ya teklifte bulunduğu iddia ediliyor.


TAM 40 MAÇTA FORMA GİYDİ
1 Ocak itibariyle serbest kalacak olan Brezilyalı futbolcu şu anda Palmeiras formasını giyiyor. Son olarak önceki gece Ceara ile oynanan maçta 11'de oynayan Felipe Melo 38 yaşında olmasına rağmen bu sezon 40 resmi maçta forma giydi.


Felipe Melo'nun hem menajeri hem de çok yakın bir arkadaşı olan Felipe Cornicani'nin bu paylaşımı, "Florya'da transfer görüşmesi yapıldı" şeklinde yorumlandı.