Portekizli hoca Vitor Pereira Trabzon’u imha planını hazırladı! Berat ve Bakasetas'ın takımla pas bağlantısı kesilecek

Pazar günü takipçisi Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor. Trabzonspor’un bu sezonki maçlarını mercek altına alan Vitor Pereira rakibi adeta ezberledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2021 Güncelleme 14 Ekim 2021, 07:00
Portekizli hoca Vitor Pereira Trabzon’u imha planını hazırladı! Berat ve Bakasetas’ın takımla pas bağlantısı kesilecek

İÇİNDEKİLER

Pazar günü takipçisi Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor. Trabzonspor'un bu sezonki maçlarını mercek altına alan Vitor Pereira rakibi adeta ezberledi.

EN ÖNEMLİ İKİLİ


Portekızli hoca Trabzonspor'un oyun planında Berat ve Bakasetas'ın büyük bir öneme sahip olduğunu düşünüyor. Vitor Pereira ilk olarak bu iki ismin takımla pas bağlantısını kesmek için futbolcularından ön alanda baskı istiyor.

BAKASETAS'A KELEPÇE!
Pereira'nın hedefi, rakibin 1. ve 2. bölgesinde kapılacak toplarla hızlı bir şekilde kaleye gitmek. Başarılı teknik adam baskı altında sık sık hata yapan Hugo ve Edgar Ie ikilisini de şok preslerle şaşırtmayı düşünüyor. Pereira ayrıca Bakasetas'ı Gustavo'yla durdurmayı planlıyor.

11'DE 8 İSİM TAMAM 3 FORMA BELİRSİZ
Teknik direktör Vitor Pereira'ın Trabzonspor karşısında nasıl bir takım sahaya süreceği büyük merak konusu. Samandıra'dan gelen bilgilere göre Portekizli hoca ilk 11'deki 8 ismi belirledi.

Altay, Szalai, Kim, Gustavo, Osayi, Ferdi, Mesut ve Berisha oynaması garanti isimler olarak görülüyor. Vitor Pereira'nın Serdar Aziz-Tisserand, Sosa- Zajc ve Rossi-Pelkas arasında bir tercih yapacağı öğrenildi. Kesin 11'in yarın belli olacağı belirtiliyor.

PEREİRA 3'TE 3 İSTİYOR!
Fenerbahçe'deki ilk döneminde Trabzonspor'u hem Kadıköy'de hem deplasmanda deviren Pereira birkez daha sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.