Fenerbahçe transferin gözdesi olan 3 yıldızı için kapıları kapattı! Altay Bayındır, Kim Min Jae ve Attila Szala...

Sarı-Lacivertliler gösterdikleri başarılı performans ile birçok önemli kulübün transfer gündemine giren Attila Szalai, Kim Min Jae ve Altay Bayındır konusunda kritik bir adım attı. 3 yıldızın menajerleriyle görüşen yönetim, ara transferde tüm tekliflerin geri çevrileceğini çok net bir şekilde vurguladı. Menajerlere ise "Haziranda görüşelim" mesajı yollandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2021 Güncelleme 08 Ekim 2021, 07:01
Fenerbahçe transferin gözdesi olan 3 yıldızı için kapıları kapattı! Altay Bayındır, Kim Min Jae ve Attila Szala...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de zirve keyfi yaşayan Fenerbahçe'nin birçok yıldızı yüksek performansı ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekiyor. Özellikle Kim Min Jae, Attila Szalai ve Altay Bayındır neredeyse her maçta scoutlar ve menajerler tarafından takip ediliyor.

TALİPLER SÜREKLİ ARTIYOR


Yönetim taliplerin sürekli artması sonrasında kritik bir adım attı. Sarı-Lacivertliler 3 yıldızın menajerleriyle görüşerek, "Devre arasında hiçbir teklif kabul edilmeyecek' mesajını yolladı.

HEDEF ÖNCE ŞAMPİYONLUK


Bu sezon mutlaka şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe yönetimi, zorlu maratonda futbolcuların konsantrasyonunun bozulmamamı adına böyle bir karara imza attı.

7-8 KULÜP YAKIN TAKİPTE
Yönetim
ayrıca transfer için sürekli kapıyı çalan menajerlere de "Haziranda görüşelim" ifadesini kullandı. Kim, Szalai ve Altay Bayındır için 7-8 kulübün yakın takipte olduğu gelen bilgiler arasında.

ÇOK YAKIN TAKİPTELER
5 büyük ligden önemli kulüplerin scoutları ve yetkilileri neredeyse her maçta Fenerbahçe'yi takibe alıyor. Attila Szalai, Kim Min Jae ve Altay Bayındır'ın performansı herkesin dikkatini çekiyor.

TABAN FİYAT 20 MİLYON!
Fenerbahçe yönetimi, Macar stoper Attila Szalai için 20 milyon Euro'nun altında hiçbir teklifi kabul etmeyeceğini menajerlere iletti.