Sergen Yalçın'ın hedefi 20 günde 6 maçı aşmak! Bu engeli aşarsak bizi kimse tutamaz

Yaşanan büyük sıkıntılara rağmen zirvenin sadece 2 puan gerisinde bulunan Beşiktaş’ta zirve hesapları başladı. Milli ara sonrası çok zorlu bir fikstüre girmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Sergen Yalçın’ın kurmarlarıyla beraber 20 günde oynanacak 6 karşılaşmayı masaya yatırdığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın iddialı ifadeler kullandığı belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2021 Güncelleme 05 Ekim 2021, 06:59
Sergen Yalçın’ın hedefi 20 günde 6 maçı aşmak! Bu engeli aşarsak bizi kimse tutamaz

İÇİNDEKİLER

Yaşanan büyük sıkıntılara rağmen zirvenin sadece 2 puan gerisinde bulunan Beşiktaş'ta zirve hesapları başladı.

Milli ara sonrası çok zorlu bir fikstüre girmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın'ın kurmarlarıyla beraber 20 günde oynanacak 6 karşılaşmayı masaya yatırdığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın iddialı ifadeler kullandığı belirlendi.

GEÇEN SEZON AYNISI OLDU


Sergen Yalçın'ın "Geçtiğimiz sezon ocak ayına zirvede girmemiz durumunda şampiyon olacağımızı herkese söylemiştim. Bu kez de benzer bir senaryo yaşıyoruz. Eğer bu zorlu fikstürü iyi bir şekilde aşarsak artık bizi kimse tutamaz" ifadesini kullandığı öğrenildi.

DERBİ VE 2 DEVLER LİGİ!
Milli aradan sonra Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş ardından sırasıyla Sporting Lizbon, Galatasaray, Hatayspor (D), Sporting Lizbon (D) ve Trabzonspor ile karşılaşacak.

İŞTE KARTAL'IN ZORLU VİRAJI