Abdullah Avcı, Alanyaspor maçı öncesi takımını uyardı: Fırsat bu kez kaçmasın

Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybederek zirveye çıkma şansını kaçıran Bordo-Mavililer yarın Alanyaspor önüne birkez daha liderlik için çıkacak. Futbolcularıyla toplantı yapan Abdullah Avcı, "Var gücümüzle kazanmak için mücadele etmeliyiz. Bu kez elimize geçen fırsatı iyi kullanalım ve hak ettiğimizi alalım"dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2021 Güncelleme 26 Eylül 2021, 07:00
Abdullah Avcı, Alanyaspor maçı öncesi takımını uyardı: Fırsat bu kez kaçmasın

İÇİNDEKİLER

Geçen hafta Konyaspor ile berabere kalarak zirve şansını tepen Trabzonspor, yarın akşam Alanyaspor karşısında yine liderlik mücadelesi verecek.

Konya'da 2-2 berabere kalarak fırsatı iyi değerlendiremeyen Bordo-Mavilier, Alanya önünde hata yapmayıp artık liderliği ele geçirmenin planını yapıyor.

"YENİ FIRSAT GELECEK" DEMİŞTİ
Teknik direktör Abdullah Avcı, Konya maçı sonrası futbolcularına, "Üzülmeyin. Bu kayıplar olacak ama bize yeni fırsatlar doğacak. Önemli olan aynı hataları yapmamak" demişti.

İDMAN ÖNCESİ KRİTİK TOPLANTI


Dünkü idmanda de futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adam, "Var gücümüzle kazanmak için mücadele etmeliyiz. Bu kez fırsatı iyi kullanalım ve hak ettiğimizi alalım" diye konuştu.

3 YILDIZA UYARILARDA BULUNDU
Abdullah Avcı'nın ayrına Abdülkadir, Gervinho ve Nwakaeme ile de özel olarak görüştüğü ve bu üç futbolcuya, "Topsuz oyunda sizden daha etkin olmanızı istiyorum" dediği belirlendi.