Fenerbahçe-Giresunspor maçı öncesi Pereira'dan Valencia kararı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında yarın GZT Giresunspor'u ağırlayacak. Bu sezonki ilk yenilgisini Başakşehir karşısında alan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Giresunspor maçı öncesi kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2021, 14:36 Güncelleme 22 Eylül 2021, 14:44
Fenerbahçe-Giresunspor maçı öncesi Pereira’dan Valencia kararı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-0 kaybeden ve bu sezonki ilk yenilgisini alan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Giresunspor maçı öncesi kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

VALENCIA FORVETE
Başakşehir karşısında forvette yeni transfer Mergim Berisha'ya ilk 11'de şans veren ve Alman futbolcudan istediği katkıyı alamayan Vitor Pereira, yarınki Giresunspor maçında Enner Valencia'ya en uçta forma vermeyi planlıyor.


Berisha'nın formsuzluğunun yanı sıra Başakşehir maçı sonrası oyuncunun eşine sosyal medya üzerinden gelen tepkiler sebebiyle oyuncunun moralinin düşük olduğunu gözlemleyen Pereira, geçen sezondan bu yana takımın skor yükünü sırtlayan Valencia ile Giresun karşısında gol arayacak.


6 RESMİ MAÇTA 5 KEZ AĞLARI SARSTI
Yapılan transferlere rağmen Fenerbahçe'nin şu an için birinci santrforu olarak gözüken Enner Valencia, bu sezon 6 resmi maçta 5 kez ağları sarstı. Büyük umutlarla kadroya katılan Mergim Berisha'nın ise süre aldığı 3 resmi maçta golü bulunmuyor.


Öte yandan Vitor Pereira, Serdar Dursun'un sakatlığını atlatmasının ardından Berisha, Valencia ve Serdar arasındaki rekabetin forvet hattına olumlu yansıyacağını ve oyuncuların performanslarının artacağını düşünüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN