Beşiktaş mı? Adana Demirspor mu?

Lider Kara Kartal bu akşam Vodafone Park'ta Süper Lig'in zorlu ekibi Adana Demirspor’u ağırlayacak. Maça saatler kala Beşiktaş ile Mavi Şimşekler'in son durumu analiz edildi. Takvim.com.tr'nin özel haberi...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2021, 15:51 Güncelleme 21 Eylül 2021, 16:39
Beşiktaş mı? Adana Demirspor mu?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 6. haftanın heyecanı hafta içi mesaisiyle başlıyor. Hafta sonu Antalyaspor önünde 2-0'dan geri gelerek uzun yıllar unutulmayacak bir galibiyet elde eden lider Beşiktaş evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak. Bu zorlu mücadeleyi Onur Özkan ve Emre Akdeniz mercek altına aldı. İki takımın maç öncesi son durumu nasıl? Hangi 11'le sahaya çıkacaklar? Sakat veya cezalı futbolcu var mı? Hepsi haberimizde…

ONUR ÖZKAN'IN GÖZÜNDEN BEŞİKTAŞ CEPHESİ: Antalyaspor önünde onca sıkıntıya ve 2-0 geriye düşülmesine rağmen alınan galibiyet Beşiktaş'a çok büyük moral ve özgüven aşıladı. Seyircisi önünde çok coşkulu bir futbol sergileyen Siyah-Beyazlılılar'ı Antalya'daki 3 puanın da etkisiyle galibiyete çok yakın görüyorum. Sergen Yalçın yoğun maç trafiğini düşünerek ilk 30 dakikada skoru alıp ardından takımını aktif dinlenmeye geçirmek isteyecektir. Beşiktaş'ı hem takım olgusu hem de yetenekli ayaklarının farkıyla Adana Demirspor önünde zorlanmadan kazanmasını bekliyorum.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'e şöyle: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan, Josef, Salih, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi.

BİR GÖRÜŞ: Antalyaspor önünde onca sıkıntıya ve 2-0 geriye düşülmesine rağmen alınan galibiyet Beşiktaş'a çok büyük moral ve özgüven aşıladı. Seyircisi önünde çok coşkulu bir futbol sergileyen Siyah-Beyazlılılar'ı Antalya'daki 3 puanın da etkisiyle galibiyete çok yakın görüyorum. Sergen Yalçın yoğun maç trafiğini düşünerek ilk 30 dakikada skoru alıp ardından takımını aktif dinlenmeye geçirmek isteyecektir. Beşiktaş'ı hem takım olgusu hem de yetenekli ayaklarının farkıyla Adana Demirspor önünde zorlanmadan kazanmasını bekliyorum.

EMRE AKDENİZ'İN GÖZÜNDEN ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ: Sezonun ilk galibiyetini evinde Rizespor karşısında alan Adana Demirspor'da moraller çok yüksek. Akdeniz ekibinde zorlu Beşiktaş deplasmanı öncesinde takımın iki önemli ismi David Akintola ve Younes Belhanda kadroya yer almıyor. Gökhan İnler'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Son anda ağrıları artan Mario Balotelli'nin de karşılaşmaya kulübede başlayacağı öğrenildi. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın Beşiktaş önünde 3 puan hedefleyen cesur bir oyun anlaşıyını benimsemesi bekleniyor.

Adana Demirspor'un muhtemel 11'i şöyle: Ferhat, Svensson, Samet, Simon Deli, Rassoul, Sinan, Stambouli, Bjarnason, Vargas, Ezeh, Assombalonga.

BİR GÖRÜŞ: Yaptığı flaş transferlere rağmen sezona çok kötü bir başlangıç yapan Adana Demirspor hafta sonunda aldığı Rizespor galibiyetiyle kendine geldi. Samet Aybaba'nın yerine göreve gelen ünlü İtalyan teknik adam Montella'nın takım üzerindeki etkisi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Zaten çok kaliteli bir kadroya sahip olan Adana Demirspor'un artık ligde çıkışa geçmesini bekliyorum. Evet Beşiktaş deplasmanı çok zorlu ancak Akdeniz ekibinin en azından futbol olarak rakibine sıkıntılar yaşatacağını düşünüyorum. Adana Demirspor'un öne geçmesi durumunda evine puanla dönmesi çok büyük bir sürpriz olmayacaktır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN