Süper Lig: Antalyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 2-1 yenik gelen Beşiktaş, bu hafta Süper Lig maçında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de lider durumda olan Beşiktaş, Antalyaspor maçında da galip bir şekilde ayrılmak istiyor. Karşılaşmayı yakından takip eden taraftarlar maçın saati ve hangi kanalda yayınlanacağını merak edip araştırmaya başladı. Peki, Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte konu hakkında tüm detaylar!

Giriş Tarihi 18 Eylül 2021, 09:08 Güncelleme 18 Eylül 2021, 09:09
Süper Lig: Antalyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig maçları son sürat devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup gelen Beşiktaş, bu hafta Süper Lig maçında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de lider durumda olan Beşiktaş, Antalyaspor maçında galip gelmek istiyor. Karşılaşmayı yakından takip eden taraftarlar maçın saati ve hangi kanalda yayınlanacağını merak edip araştırmaya başladı. Peki, Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte konu hakkında tüm detaylar!

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Antalya Stadyumu'nda 18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak karşılaşma beIN SPORDSHD 1'den canlı yayınlanacak.

Son 4 maçında 3 galibiyet, bir beraberlikle 10 puan kazanan Beşiktaş Süper Lig'de lider durumda. 4 puanlı Antalyaspor ise 15. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER!

Welinton'un sol diz eklem kemiğinde ödem tespit edildi. 32 yaşındaki futbolcu sahalardan 2 hafta uzak kalacak. Beşiktaş yarın oynanacak Antalyaspor maçında Vida ve Welinton'dan yoksun sahaya çıkacak.