Exxen şifreli mi, şifresiz mi? Exxen 1 hafta deneme ve üyelik yükseltme nasıl yapılır?

Dijital platform Exxen bu yıl Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını yayınlayacak. Bu kapsamda Exxen ile ilgili tüm bilgiler futbolseverler tarafından sık sık araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan dijital platformla ilgili bazı detaylar merak konusu oluyor. Peki, Exxen şifreli mi, şifresiz mi? Exxen 1 hafta deneme ve üyelik yükseltme nasıl yapılır? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2021, 18:35 Güncelleme 15 Eylül 2021, 19:42
Exxen şifreli mi, şifresiz mi? Exxen 1 hafta deneme ve üyelik yükseltme nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

2021-2022 Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi heyecanı başladı ve futbolseverlerin heyecanla beklediği rmaçlar Exxen'de seyircileriyle buluşacak. Maçları naklen izleyecek olan futbolseverler dijital platform olan Exxen'in fırsatlarını inceliyor. Peki, Exxen şifreli mi, şifresiz mi? Exxen 1 hafta deneme ve üyelik yükseltme nasıl yapılır? İşte bilgiler

EXXEN ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Maçları takip edebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını izlemek için ExxenSpor paketine sahip olmanız gerekmektedir. Exxen platformundan yapılan açıklamaya göre, tek maç paketi bulunmamaktadır.

İşte üyelik yükseltme ve 1 haftalık deneme ile ilgili bilgiler;

EXXEN 1 HAFTA DENEME VE ÜYELİK YÜKSELTME NASIL YAPILIR?

1 haftalık deneme üyeliğini almak için platforma üye olmanız gerekmektedir. Ayrıca üye olanlar paket değişiklik talebini Canlı Sohbet'ten ya da 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezi numarasından iletebiliyor.

EXXEN ÜCRETLİ Mİ, ÜCRETSİZ Mİ?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını izlemek için ExxenSpor paketine sahip olmanız gerekmektedir. Exxen platformundan yapılan açıklamaya göre, tek maç paketi bulunmamaktadır.

EXXEN SPOR PAKETİ FİYATI/ÜCRETİ NE KADAR?

Dijital platformda normal reklamlı üyelik ücreti 9,90 TL iken, bunun Avrupa maçları ile spor paketine nasıl yansıyacağı merak ediliyor. Exxen tarafından yapılan açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave 34,90 TL ile edinilebilecek.

Böylece Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak. Aynı paket reklamsız olarak ise toplamda 44.80 TL olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans ligi yayın haklarını alan Exxen üyelik fiyatlarını açıkladı. Tüm karşılaşmaları ve Exxen içeriklerini izleyebileceğiniz paket fiyatı aylık 34.80 TL.

EXXEN'İ AYNI ANDA KAÇ KİŞİ İZLEYEBİLİR?

Exxen bireysel üyelik ile aynı anda 1 cihazdan izlenebiliyor. Aynı anda birkaç cihazdan izlemek isteyenlerin Exxenspor ticari paket alması gerekiyor.

EXXEN BİREYSEL ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Aylık (EXXEN 9,90 TL + SPOR 24,90 TL) 34,80 TL'den başlayan fiyatlarla.

Exxenspor reklamlı paketi aylık vergiler dahil: 49,90TL

Exxenspor reklamsız paketi aylık vergiler dahil: 59,90TL

EXXEN YILLIK ABONELİK ÜCRETLERİ

Exxen'e RKLMVR üyeliği ile kayıt gerçekleştirerek içerikleri reklamlı bir şekilde izleyecek şekilde yıllık 99.90 TL üzerinden abone olunabilir. RKLMYOK üyeliği ise reklamsız içerikler için senelik 199.90 TL olarak ücretlendiriliyor.

EXXEN TV HANGİ MARKALARDA?

Samsung
Vestel
Arçelik
Beko
Grundig
Philips
Sunny
Regal
Toshiba
Altus
OnvoSabaNordmende
Axen
Woon
Hi-Level