Eustaquio, Fabricio Bustos, Diego Rossi...Fenerbahçe transferin bitimine 1 hafta kala müthiş bir atak yaptı

Eustaquio için Paços kulübüne resmi teklif yapan Sarı-Lacivertliler, Kolasinac transferinde sorun çıkınca Borussia Dortmund'lu Nico Schulz'a kanca attı. Independiente forması giyen sağ kanat oyuncusu Fabricio Bustos'la görüşen yönetim, Los Angeles'ın forveti Diego Rossi'yi ise bugün İstanbul'a getiriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2021 Güncelleme 31 Ağustos 2021, 07:00
Eustaquio, Fabricio Bustos, Diego Rossi...Fenerbahçe transferin bitimine 1 hafta kala müthiş bir atak yaptı

İÇİNDEKİLER

Sezona fırtına gibi giren Fenerbahçe şimdi de transfer şova hazırlanıyor...

Sarı-Lacivertliler teknik direktör Vitor Pereira'nın takviye istediği forvet, sağ kanat, sol kanat ve orta saha bölgesine takviye yapmak için 4 koldan operasyona başladı.

Hidemasa Morita transferi mali anlaşmazlıklar nedeniyle gerçekleşmeyince Fenerbahçe rotasını hemen Paços Ferreira formasını giyen Stephen Eustaquio'ya çevirdi.

4 MİLYON EURO TALEP ETTİLER


Yönetimin
resmi teklif yaptığı Kanadalı yıldız için Portekiz kulübü 4 milyon Euro istiyor. Eustaquio'ya Fulham'ın da teklif yaptığı öğrenildi. Fener sol kanat için de Dortmund'lu Nico Schulz'u gündemine aldı.

TEKLİF YAPILDI, PAZARLIK BAŞLADI


Alman kulübüyle temasa geçilirken, görüşlerin sürdüğü öğrenildi. Sağ kanada da takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Independiente formasını giyen Fabricio Bustos için resmi teklif yaptı ve pazarlıklar başladı.

DİEGO ROSSİ BUGÜN İSTANBUL'DA
Forvet
konusunda ise yönetimden flaş bir hamle geldi. Sarı- Lacivertliler, Los Angeles forma giyen Diego Rossi'nin kiralanması için ABD ekibi ile anlaştı. Uruguaylı golcünün bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.