Aslan 10'a kavuştu! Galatasaray 2 aydır peşinde olduğu Olimpiu Morutan İstanbul'da

Cimbom 10'a kavuştu!.. Sarı-Kırmızılılar yaklaşık 2 aydır kadrosuna katmak için çok büyük bir uğraş verdiği Olimpiu Morutan'ın transferinde mutlu sona ulaştı. Galatasaray, Steaua Bükreş'ten kadrosuna kattığı 22 yaşındaki futbolcuyu dün akşam saatlerinde imza için İstanbul'a getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2021 Güncelleme 25 Ağustos 2021, 07:03
Aslan 10’a kavuştu! Galatasaray 2 aydır peşinde olduğu Olimpiu Morutan İstanbul’da

İÇİNDEKİLER

Cimbom 10'a kavuştu!.. Sarı-Kırmızılılar yaklaşık 2 aydır kadrosuna katmak için çok büyük bir uğraş verdiği Olimpiu Morutan'ın transferinde mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Steaua Bükreş'ten kadrosuna kattığı 22 yaşındaki futbolcuyu dün akşam saatlerinde imza için İstanbul'a getirdi.

KONTROLDEN GEÇECEK
Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Morutan için Rumen kulübüne 4.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Eğer Galatasaray, Randers'i eleyip UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalırsa 1.5 milyon Euro da bonus verilecek. Morutan bugün sağlık kontrolünden geçip 5 yıllık resmi imzayı atacak.

SEKIDIKA'NIN GİTMESİ LAZIM!
Galatasaray'ın Morutan'a lisans çıkarabilmesi için kadrosundaki yabancı futbolculardan birisiyle yollarını ayırması gerekiyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın Sekidika'yı kiralaması bekleniyor. Eğer lisans sorunu aşılırsa Morutan, Galatasaray'ın ligde pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçta forma giyebilecek.