Vitor Pereira, takımdaki havayı işte bu sözlerle özetledi: Harika bir ruh

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası mücadeleyi yorumladı. Çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyleyen Pereira şunları söyledi: "Bizim için çok zor bir maç olsa da istediğimizi almayı başardık. Bizim kulübümüzde muazzam bir ruh var"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2021 Güncelleme 23 Ağustos 2021, 06:58
Vitor Pereira, takımdaki havayı işte bu sözlerle özetledi: Harika bir ruh

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası mücadeleyi yorumladı. Çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyleyen Pereira şunları söyledi: "Bizim için çok zor bir maç olsa da istediğimizi almayı başardık. Bizim kulübümüzde muazzam bir ruh var"

GOL SEVİNCİM DUYGUSALDI


"İlk gol sonsarı sevincim biraz duygusaldı evet. Çünkü golü bulana kadar çok çalıştık. Son dakikada da gelse galibiyeti hak etmiştik. Adil bir sonuç oldu. Kazandığımız için çok mutlu oldum"

BU STATTA ÇALIŞMAK BÜYÜLÜ


"Fenerbahçe taraftarı çok büyük ve bizim için itici güç. Bu statta çalışmak benim için çok büyülü. Burada olduğum süre içinde taraftarımız için elimden gelenin en iyisini yapacağım"

GENÇ DEĞİL İYİ OLDUKLARI İÇİN


Pereiria genç oyuncular Muhammed ve Arda için ise, "Genç oyuncularımın oynama sebepleri kaliteli, karakterli ve hazır olmaları. Daha önce de bunu söylemiştim." ifadelerini kullandı.