İşte Galatasaray'ın gizli transfer planı! Nelsson-Luyindama-Donk üçgeni

Galatasaray sözleşmeleri sona eren Ryan Donk ve Linnes'le henüz sözleşme yenilemezken, veda mesajı yayınlamaması da tepki çekti. Sarı-kırmızılı ekibin bu kararının arkasında ise gizli bir transfer planı yattığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2021, 13:39 Güncelleme 15 Ağustos 2021, 13:40
İşte Galatasaray’ın gizli transfer planı! Nelsson-Luyindama-Donk üçgeni

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetiminin sözleşmeleri sona eren Ryan Donk ve Martin Linnes için veda mesajı yayınlamaması tepki çekmişti. Taraftarlar bu tavrı 'vefasızlık' olarak değerlendirirken, sosyal medya üzerinden de tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar.



Ancak alınan bilgilere göre yönetimin bu tavrının arkasında farklı bir plan var. Victor Nelsson'un transferi sonrasında Luyindama'yı gözden çıkaran Galatasaray yönetimi, Kongolu stopere kulüp arıyor. Eğer Luyindama ile yollar ayrılırsa rotasyonda sadece 3 stoper kalacağı için savunmanın ortasına transfer ihtiyacı doğacak.



Sarı-Kırmızılılar'ın bu durumda Ryan Donk'la 1 yıllık yeni sözleşme imzalamayı düşündüğü belirtiliyor. Yönetimin bu planın açığa çıkmaması için Hollandalı yıldızla ilgili veda mesajı yayınlamadığı öğrenildi. Linnes için yayınlanacak veda mesajı da Donk'la ilgili durumun netleşmesi için bekletiliyor.



Başta Karagümrük ve Göztepe olmak üzere birçok Süper Lig kulübünden teklif alan Donk, Galatasaray'ın kendisi için vereceği karar netleşmediği için beklemeye geçmiş durumda.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN