Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Sorusu futbol severler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Süper Lig 2021-2022 açılış sezonunun ilk maçı olan Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hakkında aramalar hız kazandı. Vodefone Park'ta oynanacak maç bu akşam ekranlarda yer alacak. Vatandaşlar maçın hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağını sorguluyor. Peki, Beşiktaş- Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2021, 13:11 Güncelleme 13 Ağustos 2021, 20:42
Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. 2020-2021 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, yeni sezonun açılış maçını Çaykur Rizespor ile yapacak. Vatandaşlar mücadele hakkında araştırmalara başladı. Peki, Beşiktaş- Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi izlenecek?

BEŞİKTAŞ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor'u konuk edeceği maç bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Zorlu mücadelede hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Karşılaşmada Beşiktaş'ın ABD'li oyuncusu Tyler Boyd sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Mehmet Topal, Vida, N'Sakala, Josef, Gökhan Töre, Salih, Atiba, N'Koudou, Kenan

Çaykur Rizespor: Gökhan, Gökhan Gönül, Holmen, Selim, Melnjak, Baiano, Sabo, Alper, Mendes, Umar, Remy

İLK HAFTALARDA BAŞARILI SONUÇLAR ALIYOR

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun açılış maçında bu akşam Çaykur Rizespor'u ağırlayacak son şampiyon Beşiktaş, ilk hafta müsabakalarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor. Siyah-beyazlı takım, 63 yıllık lig tarihinde açılış karşılaşmalarında 38 galibiyet, 17 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Beşiktaş, deplasmanda çıktığı 32 açılış maçının 11'ni kazandı, 14'ünde berabere kaldı, 7'sinde ise sahadan mağlup ayrıldı.