Avrupa devleri de onun peşinde: Galatasaray'dan Amine Harit hamlesi

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Cimbom’un geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’ya veda eden Schalke 04’ün Faslı futbolcusu Amine Harit ile ilgilendiği iddia edildi. Fas basınından Bladi.net’in haberine göre Aslan, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer hedefleri arasına ekledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2021 Güncelleme 10 Ağustos 2021, 06:59
Avrupa devleri de onun peşinde: Galatasaray’dan Amine Harit hamlesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi.

Cimbom'un geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga'ya veda eden Schalke 04'ün Faslı futbolcusu Amine Harit ile ilgilendiği iddia edildi. Fas basınından Bladi.net'in haberine göre Aslan, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer hedefleri arasına ekledi.

SCHALKE'DEN AYRILMAK İSTİYOR


Alman 2. Ligi'ne düşen Schalke'de yönetim ve taraftarla karşı karşıya gelen ve istenmeyen isimler arasında gösterilen genç orta saha oyuncusu Harit'in, kulüpten ayrılmak istediği ve tekliflere sıcak baktığı öğrenildi.

8 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ


Fransa alt yaş milli takımlarında gösterdiği üst düzey performans ile kısa sürede dünya futbolunun önemli genç yetenekleri arasına giren Harit, 2017'de 8 milyon Euro bonservisle Nantes'tan Schalke'ye transfer oldu.

MİLAN, NAPOLİ VE EVERTON PUSUDA
Avrupa'nın
dev kulüpleri de Faslı genç yetenek için devreye girdi.

İtalyan devi Milan, Napoli ve Everton da 24 yaşındaki Faslı oyuncuyla ilgileniyor. Harit'in kariyeriyle ilgili kısa sürede karar vermesi bekleniyor.