Beşiktaş'ın belalısı Atletico Minerio! Hulk'tan sonra Diego Costa için devreye girdiler...

Beşiktaş geçtiğimiz sezonun devre arasında Hulk’un transferi için büyük bir çaba harcamış ancak Atletico Mineiro’nun son dakikada yaptığı teklif işin rengini değiştirmişti. Atletico bu kez de Beşiktaş’ın büyük oranda anlaşma sağladığı Diego Costa’ya kancayı attı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2021, 17:47 Güncelleme 09 Ağustos 2021, 18:33
Beşiktaş’ın belalısı Atletico Minerio! Hulk’tan sonra Diego Costa için devreye girdiler...

İÇİNDEKİLER

Son şampiyon Beşiktaş forvet transferi için çalışmalarını sürdürürken beklenmeyen bir rakiple karşı karşıya kaldı.

Kara-Kartal geçtiğimiz sezonun devre arasında Hulk'un transferi için büyük bir çaba harcamış ancak Atletico Mineiro'nun son dakikada yaptığı teklif işin rengini değiştirmişti.

HULK'TAN SONRA COSTA İÇİN DEVREYE GİRDİLER
Beşiktaş'ın elinden Hulk'u kapan Brezilya kulübü şimdi yeniden Siyah-Beyazlılar'ın karşısına çıktı.

Atletico bu kez de Beşiktaş'ın büyük oranda anlaşma sağladığı Diego Costa'ya kancayı attı. Brezilya basınında çıkan haberlere göre Atletico Mineiro, İspanyol forvete 2 yıllık resmi teklif yaptı.


Bu teklif sonrasında Diego Costa'nın aklının karıştığı ve transferde her an sürpriz gelişmeler yaşanabileceği de aktarıldı.

BEŞİKTAŞ FİYAT YÜKSELTMEYECEK
Alınan bilgilere göre Beşiktaş'ın transferi bitirmek için fiyat yükseltmek gibi bir düşüncesi kesinlikle yok. Yönetim aynı Rosier, Ghezzal ve Alex Teixeira'da olduğu gibi Diego Costa'yı da kendi istediği fiyatlara bitirmeyi hedefliyor.

Yöneticilerin Diego Costa transferinden çok umutlu olduğu ve kısa süre içinde taraftarlara müjdeli haber vermek istediği de belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN