İtalyanlar Miha Zajc'ı istiyor Fenerbahçe bırakmıyor

Sloven Miha Zajc, İtalyan takımları tarafından paylaşılamıyor. Fenerbahçe’nin hazırlık kampında çok iyi görüntü veren yıldızı bırakmaya niyeti yok. İşte detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2021 Güncelleme 02 Ağustos 2021, 07:02
İtalyanlar Miha Zajc’ı istiyor Fenerbahçe bırakmıyor

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı geçen sezon Genao'ya kiraya göndermişti. Bu sezon öncesi hazırlık kampı başlamadan onu bir takıma satıp para kazanmayı planlıyordu. Ancak Sloven yıldız gösterdiği performansla göze girmeyi başardı. Sarı-Lacivertliler'in hocası Vitor Pereira onun kesinlikle satılmasını istemiyor. İtalya'dan Genoa, Sampdoria ve Verona gibi takımların markajında olan Zajc'ın neredeyse takımda kalması kesin gibi... Portekizli teknik adam Pereira'nın yeni sezonda Sloven oyuncuyu 11'de düşündüğü bildirildi. F.Bahçe ile sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Miha Zajc'ın güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.




Portekizli teknik adamın uygulamak istediği sisteminin en önemli halkası halinde gelen Zajc, son 3 hazırlık maçında 2 gol-1 asistlik performans sergilerken, sahada kaldığı süre içerisinde de takımın en dikkat çeken oyuncusu haline geldi. F.Bahçe taraftarı da onun performansından çok memnun.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN