Transferde sürpriz! Fenerbahçe’ye Nikola Maksimovic önerisi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme sürpriz bir şekilde Nikola Maksimovic ismi geldi. Sarı-Lacivertlilere önerilen Sırp stoper, kariyerinde çıktığı 288 maçta 6 gol 9 asistlik bir performans sergiledi. Detaylar takvim.com.tr'nin özel haberinde...

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2021, 18:35 Güncelleme 01 Ağustos 2021, 18:52
Transferde sürpriz! Fenerbahçe’ye Nikola Maksimovic önerisi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, başkan Ali Koç'tan 4 transfer istedi... Bu transferlerin iki kanat, bir forvet ve bir stoper olması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler transferde sıcak saatler yaşarken gündeme sürpriz bir isim geldi.



İsmi daha önce de Türk takımlarıyla anılan Sırp stoper Nikola Maksimovic, Sarı-Lacivertlilere önerildi. Fenerbahçe oyuncuyla bir dönem ilgilenmiş ancak transfer sonradan rafa kalkmıştı…



Oyuncu boşa çıktıktan sonra menajerlerin Fenerbahçe'nin kapısını aşındırdığı ve bu transfer için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.



FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR
Son olarak Napoli forması giyen Maksimovic, 1 Temmuz itibarıyla İtalyan ekibiyle ilişiğini kesti. Bonservisi elinde olan oyuncunun da Fenerbahçe'ye oldukça sıcak baktığı bildirildi. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Sırp stoper, 25 kez ülkesinin milli takım formasını terletti.



2017 yılında Torino'dan Napoli'ye 21 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olan 29 yaşındaki yıldız futbolcu, kariyerinde 288 maça çıktı. Bu maçlarda 6 gol atarken 9 da asist yapmayı başardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN