Vedat Muriç'te kritik gün 10 Ağustos! Fenerbahçe son ana kadar bekleyecek...

Sarı-Lacivertliler golcü transferi için eski yıldızıyla görüşmelerini sürdürürken Vedat Muriç, “Beni 10 gün bekleyin. Lazio’da Sarri’nin belirleyeceği kadroya göre hareket edeceğim” dedi. Yönetim de yıldız oyuncuyu bekleme kararı aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2021 Güncelleme 31 Temmuz 2021, 06:59
Vedat Muriç’te kritik gün 10 Ağustos! Fenerbahçe son ana kadar bekleyecek...

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe golcü transferi için oldukça sıcak saatler yaşıyor. Gündeme birçok isim gelirken Sarı-Lacivertliler İstanbul'a gelen yıldız golcü Vedat Muriç'ten de bir türlü vazgeçemiyor.


Fenerbahçe'de yöneticilerden Selahattin Baki, Kosovalı golcünün transferi için çok yoğun bir mesai harcıyor. Gün içinde sürekli iletişim halinde olan ikili, transfer ile ilgili detaylar üzerinde duruyor.


SON DURUMUM NETLEŞECEK
Son görüşmede Vedat Muriç'ten sürpriz bir hamle geldi. Tecrübeli oyuncunun Selahattin Baki'ye, "Lazio'daki durumum 10 Ağustos'ta belli olacak. Hocamız Sarri kadrosunu açıklayacak ve benimle ilgili son durum da netleşecek. Buna göre hareket etmeleyiz" ifadelerini kullandı.


FENERBAHÇE'NİN PLANI HAZIR!
Fenerbahçe yönetiminin Vedat Muriç'in açıklamaları sonrası bekleme kararı aldığı öğrenildi. Kanarya, 10 Ağustos'a kadar Kosovalı golcüyü bekleyecek. Sonrasında ise hareket edecek... Vedat Muriç'te olumsuz bir gelişme yaşanması durumunda ise forvetteki diğer adaylarla masaya oturulacak.