Beşiktaş'tan Miguel Angel Borja’ya 3 yıllık teklif

Beşiktaş Jimnastik Kulübü yeni sezon öncesinde kadrosuna kaliteli bir golcü katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kara Kartal’da gündeme birçok isim geldi. Siyah-Beyazlılar’ın ilgilendiği son isim ise Miguel Angel Borja…

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2021, 18:53 Güncelleme 16 Temmuz 2021, 19:33
Beşiktaş’tan Miguel Angel Borja’ya 3 yıllık teklif

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yeni sezon öncesinde kadrosuna kaliteli bir golcü katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kara Kartal'da gündeme birçok isim geldi.

Siyah-Beyazlılar'ın ilgilendiği son isim ise Miguel Angel BorjaDiego Costa ve Luuk de Jong gibi isimlerle de temaslarını sürdüren Kara Kartal'ın Kolombiyalı golcü Borja için yaptığı teklif Arjantin medyasında da yer aldı.

Arjantinli gazeteci German Garcia Grova'nın haberine göre Beşiktaş, Brezilya ekibi Palmeiras'ın kadrosunda yer alan Miguel Borja ile anlaşma zemini arıyor.

İki takım arasında anlaşma sağlanırsa, oyuncu ile 3 yıllık bir kontrat yapılacağı iddia edildi.

İSTATİSTİKLERİ

Migueal Borja'nın kulübü Palmeiras ile sözleşmesi 2022 yılının Aralık ayında sona eriyor. Güncel piyasa değeri 4.8 milyon Euro olan Borja 19 kez Kolombiya Milli Takım forması giydi. 5 kez de rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Kolombiya, Arjantin ve Brezilya Ligi takımlarında forma giyen 28 yaşındaki yıldız golcü Avrupa deneyimini ise İtalya'da Livorno ile yaşadı.

2017 yılından beri Brezilya'nın güçlü takımlarından Palmeiras'ta forma giyen tecrübeli oyuncu kariyerine başka takımda devam etmek istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN