Fenerbahçe forma fiyatları 2021-2022 sezonu! Fenerbahçe yeni formaları ne zaman satışa çıkacak?

Fenerbahçe yeni formaları 2021-2022! Fenerbahçe forma fiyatları merak edilen konulardan birisi oldu. Fenerbahçe forma fiyatları ne kadar sorusunun cevabı arama motorlarında sorgulanıyor. Fenerbahçe yeni sezon formaları tanıtıma sunuldu. Sarı-lacivertli kulübün yeni sezon formaları Puma'nın dünya genelindeki tüm mağazalarında satışa çıkacak. Fenerbahçe forma tanıtımının düzenlenmesiyle birlikte işte Fenerbahçe yeni formaları!

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2021, 15:42 Güncelleme 09 Temmuz 2021, 15:42
Fenerbahçe forma fiyatları 2021-2022 sezonu! Fenerbahçe yeni formaları ne zaman satışa çıkacak?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yeni formaları 2021-2022 sezonu öncesi tanıtılıyor. Fenerbahçe forma tanıtımı ile sarı lacivertli taraftarların merakla beklediği tasarımlar görücüye çıkıyor. Fenerbahçeli taraftaralar da Fenerbahçe forma fiyatları hakkında araştırma yapıyor. İşte; yeni sezon öncesi Fenerbahçe forma tanıtımı!

FENERBAHÇE YENİ FORMALARI!

Fenerbahçe, forma sponsorluğu için Puma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'de 3. formanın satışı 19 Temmuz'da yapılacak. Sarı-lacivertli kulübün yeni sezon formaları Puma'nın dünya genelindeki tüm mağazalarında satışa çıkacak.

FENERBAHÇE FORMA FİYATLARI!

Fenerbahçe formaları bu yıl 319 lira olacak.

İMZALAR ATILDI!

Yeni sponsor Puma ile bugün resmi imzalar atıldı. Ülker Stadı'nda saat 14.00'teki törende başkan Ali Koç ile Puma yetkilileri hazır bulundu. Törende yeni sezon formaları da ilk kez taraftarla buluştu.

Formaların ilk üretim örnekleri başkan Ali Koç imzalı olarak "www.matchwornshirt.com" sitesinde açık artırma ile satışa sunulacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde;

Çok uzun bir birliktelikten sonra, yeni bir markayla birlikteliğe gidiyoruz. Aşağı yukarı 30 seneyi aşan bir birlikteliğe son verdik. Fenerbahçe'nin tarihinde biri Adidas, biri Fenerium olmak üzere iki marka var.

Öncelikle adidas'a teşekkür etmek istiyorum. Bazı yerlerde asgari müşterekte buluşamıyorduk. Geldiğimiz noktada PUMA'yla devam etme kararı aldık. Fenerbahçe, Türkiye'nin en önemli markalarından biri, belki de en önemlisi. Birlikte çalıştığımız markaları büyütürüz.

"Bu sene formamızda yıldız yok. Bizim derdimiz yıldız, para değil. Bizim derdimiz yaptığımız başvuruda 28 şampiyonluğumuzun resmiyete kavuşması. 1923'te kurulan Türkiye ve 1923'te kurulan TFF, 36 yıllık süreçteki ulusal turnuvalar göz ardı edilmiş.

2 senelik bir anlaşmamız var. Hem bizim onları tanımamız için hem de onların bizi tanıması açısından bunu sağlıklı buluyorum. 19 Ağustos'ta büyük bir lansman olacak. Dünyanın önde gelen 5 kulübü ile olacak. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor.

"Bu sezon formalar sızdı. Olacak iş değil, çok rahatsız olduk. PUMA'nın yerinde olsam reklam ajansımı değiştiririm. Önümüzdeki yıllarda belki de Avrupa'daki gibi yeni sezon formalarını önceki sezonun son maçında giyip tanıtmakta fayda var. Bu tür şeyler bizim ülkemizde gizli yapılamıyor. Formalarımızdan çok mutluyuz. Asıl gelecek sezon daha farklı formalar bizi bekliyor. Umarım formalar bize şans getirir. Yeni iş birliğimizin hayırlı olmasını, yanında birçok kupa getirmesini temenni ediyorum"