Ya Beşiktaş ya da Çin: Diego Costa'da düğüm çözülüyor

Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın ayrılışından sonra yıldız bir golcüyü renklerine katmak için temaslarını hızlandırdı. Siyah-Beyazlılar ünlü İspanyol golcü Diego Costa için bekleyişini sürdürüyor. Beşiktaş, İspanyol golcü için 2.3 milyon Euro+600 bin Euro bonsu teklifi yaptı. Tecrübeli oyuncunun menajeri 1 hafta içinde ya Beşiktaş ya da Shangai'in teklifini kabul edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2021 Güncelleme 21 Haziran 2021, 06:59
Ya Beşiktaş ya da Çin: Diego Costa’da düğüm çözülüyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın ayrılışından sonra yıldız bir golcüyü renklerine katmak için temaslarını hızlandırdı. Siyah-Beyazlılar ünlü İspanyol golcü Diego Costa için bekleyişini sürdürüyor.

KARTAL BEKLEMEDE
Kartal
tecrübeli golcü için teklifini artırdı. Yıldız oyuncuya yıllık 2.3 milyon Euro teklif eden Siyah- Beyazlılar, 600 bin Euro da bonus önerdi.

Bu teklif sonrasında Beşiktaş Yönetimi bekleyişe geçti.

KESİN DÖNÜŞ YAPACAK
Costa'ya
Çin Ligi ekibi Shangai de teklifte bulundu. İspanyol golcünün menajerinin 1 hafta içinde kesin dönüş yapması bekliyor. Diego Costa ya Beşiktaş'ın teklifini kabul edecek ya da Çin ekibi Shangai ile el sıkışacak.

Beşiktaş Yönetimi Costa'dan gelecek habere göre hareket edecek. Olumsuzluk haber gelirse diğer adaylar masaya yatırılacak.

DİEGO COSTA OCAK AYINDAN BERİ KULÜPSÜZ
İspanyol golcü Diego Costa, 1 Ocak'tan beri kulüpsüz... Son olarak Atletico Madrid'de forma giydi.